Elemente cruciale in SEO

Elemente cruciale in SEO

0 Shares
0
0
0

Optimizarea motorului de cautare (SEO) este practica folosita in vederea cresterii numarului si calitatii vizitatorilor unui site web, prin imbunatatirea clasamentelor in rezultatele algoritmice ale motorului de cautare.

Cercetarile arata ca site-urile web din prima pagina a Google primesc aproape 95% din clicuri , iar studiile arata ca rezultatele care apar mai sus pe pagina primesc o rata de clic (CTR) crescuta si mai mult trafic.

Daca aveti intentia de a opta pentru servicii si audit seo, cu siguranta trebuie sa cunoasteti mai multe detalii despre seo, iar in continuare veti gasi informatii foarte utile, despre elementele cruciale in seo.

Cuvinte cheie

De mult timp au trecut zilele in care cuvintele cheie au fost singura tehnica SEO care a contat, dar asta nu inseamna ca nu sunt inca cruciale. Diferenta este ca astazi, cuvintele cheie trebuie sa fie bine cercetate, alese cu atentie si utilizate in mod prudent in continutul dvs. pentru a fi eficiente.

Dar ce sunt cuvinte cheie, mai exact? Cuvintele cheie sunt cuvinte si expresii pe care potentialii le folosesc pentru a gasi continut online si pe care brandurile le pot folosi apoi pentru a se conecta cu potentialii care cauta produsele si serviciile lor.

Atunci cand cercetam cuvinte cheie, este important sa cautam acele cuvinte care au rate de cautare mari si concurenta scazuta, si sa alegem cuvinte cheie cu coada scurta (cum ar fi caine), cuvinte cheie cu coada lunga cum ar fi(caine buldog de vanzare) si cuvinte cheie locale (cum ar fi catelusi de vanzare in Bucuresti) pentru a lucra in continutul dvs.

De asemenea, puteti utiliza cuvinte cheie pentru a va optimiza toate titlurile, adresele URL si alte elemente SEO pe pagina (mai multe despre asta mai tarziu).

Continut

Continutul este o parte vitala a SEO. De exemplu, daca detineti o cresa si doriti sa va mariti vizibilitatea, este posibil sa publicati o serie de articole pe bloguri despre gradinite, alegerea gradinitei private, sfaturi de alegere a unei gradinite private, si multe altele.

Cand o persoana care dorea sa afle despre gradinita a cautat aceste informatii, blogul dvs. va aparea in lista cu rezultate oferita de motoarele de cautare, si veti putea construi o relatie cu acea persoana, oferindu-i informatii valoroase.

Cand a venit vremea ca acea persoana sa trebuiasca sa isi inscrie copilul la gradinita, le va veni in minte articolul dvs., si veti fi probabil prima optiune. Continutul de astazi trebuie sa fie educativ, dar de asemenea, interesant, relevant, antrenant si impartasit. Continutul vine intr-o varietate de forme, inclusiv:

  • Continutul paginii web.
  • Videoclipuri.
  • Blog-uri.
  • Infografice.
  • Podcast-uri.
  • Albume si carti electronice.
  • Postari in social media.
  • Listari locale.

SEO in afara paginii

SEO in afara paginii implica practici de optimizare externa care se intampla departe de site-ul dvs., mai degraba decat de pe acesta. Principala tehnica utilizata pentru SEO off-page este crearea de backlink, deoarece link-urile de calitate catre site-ul dvs. de pe site-uri externe spun motoarelor de cautare ca site-ul dvs. este valoros si de inalta calitate, iar acest lucru creeaza autoritate.

Exista multe tactici pentru crearea de backlink, iar unele dintre cele mai bune practici actuale includ blogging-ul de exemplu.

SEO local devine din ce in ce mai important, pe masura ce tot mai multi utilizeaza dispozitive mobile pentru cautare. In aceste zile, 57% din toate cautarile sunt efectuate de pe tablete si smartphone-uri, iar jumatate din cautarile au intentie locala.

Daca detineti de exemplu un restaurant, atunci SEO local va va asigura ca atunci cand oamenii din zona dvs. vor cauta cele mai bune restaurante din oras, vor ajunge pe site-ul dvs.

Impreuna cu utilizarea cuvintelor cheie locale, alte bune practici SEO locale includ revendicarea listarilor de director, crearea de pagini specifice locatiei pentru site-ul dvs. si crearea de pagini pentru afacerea dvs. pe Google My Business, Google+ si Google Maps.

Marketing-ul motoarelor de cautare

Marketingul motoarelor de cautare (SEM) se refera la eforturile de marketing platite si include lucruri precum reclame native, Google AdWords, anunturi de socializare, plata pe clic, anunturi de cumparaturi Google, anunturi afisate si multe altele.

Desi SEM nu este de obicei o componenta majora a unei strategii SEO complete, ea isi are locul, deoarece va poate ajuta sa ajungeti la o audienta noua si foarte directionata.

Ganduri finale

Dupa cum puteti vedea, SEO este o intreprindere complexa care implica multe tehnici, tactici si bune practici diferite. Mai mult, aceste bune practici evolueaza intotdeauna pe masura ce comportamentele consumatorului si ale utilizatorilor web se schimba, pe masura ce apar noi tehnologii si pe masura ce motoarele de cautare isi schimba algoritmii.

Acestea fiind spuse, SEO este inca de cea mai mare importanta pentru orice afacere care doreste sa fie vizibila online, deci eforturile tale merita.

SEO poate ajuta o afacere sa indeplineasca o serie de obiective, inclusiv cele care implica constientizarea brandului, traficul, conversiile, experienta clientilor si multe altele, motiv pentru care este atat de important pentru marketerii digitali sa inteleaga solid ceea ce este SEO , cum poate ajuta la atingerea obiectivelor si care sunt cele mai bune practici de varf.

0 Shares
You May Also Like