De ce sa fii pe prima pagina a rezultatelor Google?

De ce sa fii pe prima pagina a rezultatelor Google?

0 Shares
0
0
0

A fi vizibil pe Google pe cuvinte cheie relevante pentru afacerea ta este asigurarea ca iti atingi tintele si castigi clienti!

Intr-adevar, la fel ca tine, clientii si grupurile tale tinta si-au luat obiceiul de a chema Google in ajutor pentru a raspunde la toate intrebarile lor. In plus, cu pretioasele noastre smartphone-uri, Google nu este niciodata departe!

Astazi, in 2021, a fi pe prima pagina Google este sinonim cu achizitionarea de trafic si clienti potentiali calificati.

Asadar, cum sa faci ca afacerea ta sa apara pe prima pagina a Google?

Iti sunt disponibile 2 solutii:

  • Referinta platita (SEA) prin Google Ads
  • Referinta naturala (SEO) lucrand si optimizand vizibilitatea ta naturala pe motoarele de cautare.

Ce este Google Ads: fii printre primele rezultate de cautare Google

Aparitia site-ului tau web in partea de sus a rezultatelor Google este o mare provocare. Dar stii cum sa faci asta?

Exista doua metode care iti permit sa te distingi in comertul electronic printre primele rezultate: referenta naturala si referinta platita. Desi fundamental diferite, acestea din urma sunt complementare.

  • Referinta naturale (SEO)

SEO (Search Engine Optimization in engleza) corespunde referintelor naturale care consta in optimizarea site-ului tau web pentru a fi vizibil in mod natural in timpul cautarilor Google.

Aceasta parghie de marketing se bazeaza pe iteratii de cuvinte cheie, calitatea continutului, numarul de linkuri sponsorizate care redirectioneaza catre site-ul tau si o multime de alte variabile luate in considerare.

SEO este complex pentru a pune in aplicare si de a perpetua in timp, dar iti asigura un loc in rezultatele cautarii. Pe https://moloso.ro gasesti informatii utile, iar specialistii sai in SEO te pot ajuta in acest sens.

  • Referinta platita (SEA)

La randul sau, SEA (Search Engine Advertising in engleza) corespunde referintelor platite care constau in imbunatatire, in schimbul unei remuneratii, a vizibilitatii tale pe internet. Acesta este raspunsul la „Ce este Google Ads?”.

Astfel, atunci cand faci publicitate pe Google, prin intermediul retelei sale de publicitate Google  AdWords, utilizezi referinte cu plata.

Cu cautarea platita Google Ads, te asiguri ca esti vizibil in paginile cu rezultate Google pe cele mai calificate cuvinte cheie.

Astfel, ii aduci pe utilizatorii de internet cei mai capabili sa efectueze actiuni de conversie pe site-ul tau (cumparare, contact, inregistrare etc.) pentru a-ti atinge obiectivele … si asta fara niciun efort!

Comunicare si marketing

Comunicarea si marketingul sunt, de asemenea, o chestiune de proximitate si regularitate a prezentei unui trafic pe site-ul tau.

Aceste 2 aspecte sunt acoperite de minune prin e-mail.

Doua tipuri principale de e-mail:

  • Trimiterea prin e-mail declanseaza conversatii: un buletin informativ are multa putere. Trimiti prin e-mail, utilizatorilor de internet care s-au abonat, un buletin informativ obisnuit cu continut publicat pe blogul firmei tale. Este o sursa semnificativa de multe oportunitati de afaceri, prin interactiunile pe care le vei declansa cu abonatii tai.
  • E-mail cu abordare ultra-vizata: nimic nu te impiedica sa practici push marketing. Fii constient, totusi, ca pentru ca acest lucru sa fie eficient, personalizarea este esentiala. Arata ca esti cu adevarat interesat de tinta ta si ca ii intelegi provocarile!
0 Shares
You May Also Like