De ce rafturi ai nevoie atunci cand esti antreprenor?

De ce rafturi ai nevoie atunci cand esti antreprenor?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care esti antreprenor, in mod evident ai nevoie de mai multe rafturi Storeexpert.ro, pe care sa le folosesti pentru a-ti prezenta produsele clientilor sau potentialilor clienti.

De exemplu, daca detii o vulcanizare, sau detii un magazin care comercializeaza anvelope pentru autoturisme, atunci in mod evident trebuie sa iti indrepti atentia spre rafturi metalice special construite pentru depozitarea anvelopelor.

In cazul in care detii un magazin industrial, atunci cu siguranta trebuie sa iti indrepti atentia spre rafturi metalice, datorita faptului ca intr-un magazine industrial se gasesc si produse care au o greutate mai mare, iar acestea pot sa fie sustinute fara probleme de catre un raft metalic.

Chiar si in conditiile in care detii un magazin care comercializeaza piese auto poti sa ai mare nevoie de unul sau mai multe rafturi metalice, pentru ca va trebui sa depozitezi pe acestea diferite produse care au o greutate mai mare.

Daca insa, detii un magazin alimentar, in functie de suprafata magazinului poti sa iti indrepti atentia spre mai multe tipuri de rafturi.

In primul rand, ar trebui sa te gandesti la coluturile incaperii, astfel ca ai putea sa iti indrepti atentia spre cateva rafturi metalice special construite pentru colturile magazinului, pe care ai putea sa iti prezinti anumite produse.

Apoi, vei putea sa te orientezi spre rafturi de perete, care sa te ajute si ele sa iti prezinti produsele, si care sa se intinda pe toata lungimea incaperii. Ideal ar fi ca atunci cand iti aranjezi marfa, pe rafturile de pe perete sa aranjezi produsele care au o greutate mai mare, precum detergentii, produsele de curatenie, etc.

Apoi, daca ai un spatiu destul de mare in interiorul incaperii, pe mijlocul magazinului, ai putea sa te orientezi si spre rafturi metalice de mijloc, acestea fiind rafturi duble, ceea ce inseamna automat ca ai posibilitatea sa iti prezinti produsele pe ambele parti ale raftului.

Pe aceste rafturi ai putea sa iti prezinti diferite produse, precum dulciurile de exemplu, sau orice alt tip de produse care insa sa nu aiba o greutate foarte mare.

Privind produsele de panificatie, cornurile, fursecurile, sau chiar si anumite dulciuri, trebuie mentionat faptul ca acestea ar trebui sa fie depozitate si prezentate clientilor, pe unul sau mai multe rafturi din lemn.

Chiar si rafturile din lemn sunt foarte rezistente, iar mai mult decat atat, rafturile din lemn mai noi sunt si foarte moderne, ceea ce conteaza foarte mult si la aspectul estetic al magazinului.

In schimb, pentru fructe si legume vom reveni la rafturile metalice, insa nu la orice tip de rafturi metalice, ci la acele rafturi metalice speciale, care au fost anume construite pentru a sustine o greutate mare sau foarte mare.

Ei bine, dupa cum se poate observa, indiferent de afacerea pe care o detii, in conditiile in care esti antreprenor, ai nevoie de tot felul de rafturi pentru a-ti depozita si pentru a-ti prezenta clientilor sau potentialilor clienti produsele, insa din fericire, aceste rafturi atat din lemn cat si cele metalice, se pot gasi simplu si usor acum.

 

0 Shares
You May Also Like