De ce nu se deschide Samsung Galaxy A70?

De ce nu se deschide Samsung Galaxy A70?

0 Shares
0
0
0

Daca Galaxy A70 nu functioneaza si nu se va activa, va trebui sa faceti un set de pasi de depanare pentru a determina cauza problemei. Acest ghid de depanare ar trebui sa va ajute sa incepeti.

Galaxy A70 nu se deschide solutia # 1: Verificati daca exista hardware-ul defect

Dispozitivele Samsung Galaxy sunt in general de incredere, si ar continua sa functioneze ani de zile daca sunt ingrijite. Acest lucru este valabil pentru dispozitivele Samsung Galaxy anterioare si mai vechi, si ne asteptam la acelasi lucru si pentru modelele mai noi.

Acestea fiind spuse, prima intrebare de baza pe care ne-am pune-o este urmatoarea: este posibil ca telefonul dvs. sa fi suferit pagube hardware? Pot exista o serie de moduri in care Galaxy A70 dvs. poate fi deteriorat.

Expunerea la apa sau lichid este alta. In unele cazuri, lasarea unui dispozitiv in interiorul unei masini care este parcata la soare de exemplu, si in care temperatura este foarte mare, sau in cazul in care telefonul este pastrat intr-un mediu cald, acest lucru poate provoca probleme hardware.

Daca s-a produs oricare dintre aceste lucruri, ar trebui sa luati in considerare trimiterea dispozitivului catre Samsung imediat daca niciunul dintre pasii de depanare de mai jos nu va functiona deloc.

Daca telefonul nu se mai afla in perioada de garantie, mergeti cu telefonul de urgenta in service, pentru ca este posibil ca anumite piese telefoane sa nu mai functioneze, si sa fie necesara inlocuirea lor.

Galaxy A70 nu se deschide solutia # 2: Incarcati dispozitivul

Daca nu a existat un incident care ar fi putut provoca pagube fizice dispozitivului, urmatorul pas de depanare pe care trebuie sa il faceti este sa va asigurati ca incarcati bateria cel putin 30 de minute.

Incarcarea in acest timp ar trebui sa fie mai mult decat suficienta pentru a adauga energie bateriei si a permite acestuia sa porneasca sistemul din nou. De obicei, un numar mare de utilizatori de telefoane Android nu fac acest lucru, dar in multe cazuri, incarcarea dispozitivului este suficienta pentru a rezolva problema.

Galaxy A70 nu porneste solutia # 3: Confirmati ca cablul de incarcare si adaptorul functioneaza

Daca Galaxy A70 nu se va mai aprinde in acest moment, trebuie sa va asigurati ca accesoriile de incarcare (cablul de incarcare si adaptorul) utilizate functioneaza. Asigurati-va ca le folositi pe cele care au venit in cutia telefonului.

Daca nu le folositi, incercati sa imprumutati un set original de la cineva. Daca acest lucru nu este posibil, incercati sa vizitati magazinul local Samsung si incercati sa va incarcati dispozitivul acolo.

Galaxy A70 nu porneste solutia # 4: Verificati daca apare problema ecranului negru

Daca Galaxy A7 primeste notificari, alarma sau vibratii solide, dar ecranul ramane negru, nu este total mort. Acesta inseamna ca ecranul poate fi deteriorat si nu mai functioneaza normal. Acest lucru se poate datora mai multor motive, desi cel mai des intalnit este momentul cand dispozitivul este aruncat sau lovit de un obiect greu.

Intrucat ecranul este poarta de acces catre sistem, trebuie sa fie mai intai fixat, astfel incat sa puteti continua sa utilizati dispozitivul. Daca ecranul nu se va aprinde deloc, va trebui sa trimiteti telefonul la Samsung, pentru a putea fi reparat mai intai.

Daca totul este bine in interior, atunci telefonul dvs. ar trebui sa functioneze normal dupa aceea.

Galaxy A70 nu se deschide solutia # 5: Verificati portul de incarcare

Un alt lucru de baza pe care trebuie sa il faceti daca Galaxy A70 nu se porneste este sa inspectati vizual portul de incarcare. Aceasta este partea in care este cel mai expus la murdarie, scame, resturi sau obiecte straine pe care utilizatorii nu le deranjeaza deloc.

Daca exista ceva in port care blocheaza cablul de incarcare sa ia contact cu conectorii, incarcarea telefonului poate fi lenta sau deloc posibila.

Daca portul este clar si nu este deloc vizibila deteriorarea acestuia, atunci doriti sa mergeti cu telefonul intr-un service gsm, acolo unde specialistii vor verifica cu mare atentie telefonul, si cu siguranta vor gasi cauza problemei, dupa care vor remedia problema.

0 Shares
You May Also Like