De ce este mai indicat sa iti lasi masina la aeroport cand pleci in concediu?

De ce este mai indicat sa iti lasi masina la aeroport cand pleci in concediu?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vrei sa pleci in concediu, cu siguranta stii si tu ca este mult mai avantajos din toate punctele de vedere sa calatoresti cu avionul decat cu orice alt mijloc de transport.

De ce? In primul rand pentru ca daca vei calatori cu avionul vei ajunge mult mai repede la destinatie decat daca vei calatori cu autocarul sau chiar si cu masina personala.

Apoi, trebuie sa stii ca un zbor cu avionul este mult mai confortabil decat o calatorie cu autocarul sau chiar si decat o calatorie cu masina personala, deci acesta este inca un motiv pentru care ar fi indicat sa alegi sa calatoresti cu avionul.

Confortul este cu mult superior intr-un avion decat intr-un autocar, asa ca acesta este un alt motiv pentru care se poate spune ca atunci cand vrei sa calatoresti in strainatate sau chiar si in marile orase ale tarii ar fi mai indicat sa calatoresti cu avionul.

Ei bine, atunci cand vrei sa calatoresti cu avionul, indiferent ca trebuie sa calatoresti intern sau international, cel mai bine ar fi sa pleci cu masina ta de acasa si pana la aeroport.

De ce? in primul rand pentru ca astfel nu va trebui sa depinzi de nici o persoana cunoscuta pentru a te duce de acasa si pana la aeroport. Cu siguranta nu este tocmai placut sa deranjezi pe cineva sa te duca la aeroport, mai ales dimineata foarte devreme sau noaptea foarte tarziu.

Apoi, daca vei merge la aeroport cu masina ta vei scapa de gandul ca iti poate zgaria cineva masina in parcarea din fata blocului, mai ales ca o asemenea parcare nu este pazita.

Plus de asta, daca iti vei lasa masina in parcarea aeroportului, o vei gasi exact asa cum o vei lasa, pentru ca nimeni nu se va atinge de masina ta atata timp cat aceasta va stationa pe un loc de parcare din parcarea aeroportului.

Se poate insa ca parcarea aeroportului sa fie ocupata, asa ca va trebui sa cauti o parcare ieftina Otopeni, dar in apropierea aeroportului vei putea sa gasesti cateva parcari private.

Pentru a te asigura de faptul ca nu ai probleme cu locul de parcare, ar fi indicat ca inainte cu cateva zile sa pleci la aeroport, sa iti faci o rezervare online pentru un loc de parcare.

Va trebui sa selectezi perioada in care masina ta va stationa in parcare, apoi sa iti lasi numele si prenumele, adresa de email, numarul de telefon si numarul de inmatriculare al masinii.

Odata lasate toate aceste detalii ti se va face rezervarea pentru locul de parcare, iar astfel pe cand vei ajunge in parcare, vei stii exact care este locul tau.

In ceea ce priveste siguranta masinii nu vei avea motive de ingrijorare dat fiind faptul ca aceste parcari sunt monitorizate video, si mai sunt si pazite de catre agenti de paza. Plus de asta, parcarile de langa aeroport sunt si imprejmuite.

0 Shares
You May Also Like