De ce este avantajos sa locuiesti la bloc?

De ce este avantajos sa locuiesti la bloc?

0 Shares
0
0
0

Stiati ca exista multi locuitori ai capitalei care sustin ca s-au saturat de traiul la bloc, si ca isi doresc sa se mute la casa, undeva in afara capitalei, pentru ca este mai liniste, si mai convenabil?

Ei bine, traiul la casa are multe avantaje, insa si traiul la bloc vine cu un pachet impresionant de avantaje, mai ales pentru cei care locuiesc intr-unul dintre cele mai noi apartamente de lux Herastrau.

Din toate punctele de vedere, apartamentele de lux din aceasta zona a capitalei, le sunt superioare apartamentelor care au o oarecare vechime, din capitala. Cei care locuiesc intr-un apartament vechi si sustin ca s-ar muta oricand la casa, cel mai probabil si-ar schimba opinia, daca ar intra intr-un apartament de lux din Herastrau, si ar vedea cum arata o astfel de locuinta.

Totul este de cea mai buna calitate, finisaje premium, compartimentare inteligenta, obiecte de mobilier care arata impecabil, centrale termice de ultima generatie, etc. Cu siguranta, cei care ar intra intr-un asemenea apartament, nu si-ar mai dori sa se mute din capitala.

Traiul la bloc are multe avantaje in comparatie cu traiul la casa, iar in continuare am ales sa prezentam pe scurt cateva.

Securitatea si siguranta locatarilor

Cei care locuiesc la casa, au toate sansele de a se trezi in toiul noptii cu musafiri nepoftiti, care sunt specializati in furturi din locuinte. La bloc insa, acest lucru este imposibil, mai ales in apartamentele de lux din Herastrau, acolo unde pot intra in scarile de bloc doar locatarii.

In plus, chiar si in cazul imposibil in care un hot ar patrunde intr-o locuinta, tipetele dupa ajutor s-ar auzi mult mai repede in apartamentul vecin, decat la casa, unde intre o casa si alta exista o distanta semnificativa.

Localizare

In ceea ce priveste localizarea, de-asemenea blocurile sunt avantajate in comparatie cu casele, care de cele mai multe ori sunt construite la periferie. In ceea ce priveste blocurile, acestea sunt construite in oras, si cu siguranta mai usor este sa ajungi de la un apartament de lux din Herastrau la un centru comercial, decat de la o casa de la periferia capitalei.

Intretinere

O casa este mult mai costisitor de cumparat si de intretinut decat un apartament. Pe langa casa exista tot timpul cate ceva de lucrat si de facut, asa ca este necesar ca locuitorii unei case sa aiba timp liber pentru a-si face treaba.

La bloc lucrurile sunt simple. Ajungeti acasa de la servici, intrati in locuinta, faceti un dus si altceva de lucru nu aveti, nu aveti o curte de intretinut, nu aveti un gard de reparat, etc.

Pret

Dupa cum spuneam la punctul anterior, o casa este mai scumpa la achizitie decat un apartament. Cu banii platiti pentru o casa la periferie, va puteti cumpara un apartament de lux in Herastrau, si va mai raman bani si pentru cumpararea obiectelor de mobilier, a aparatelor electrocasnice sau a diferitelor alte produse pentru noua casa.

Deci, dupa cum se poate vedea, este mult mai rentabil traiul intr-un apartament, decat la casa, insa doar de dvs., de preferintele si de bugetul dvs. depinde ceea ce cumparati.

0 Shares
You May Also Like