De ce e importantă vârsta copilului atunci când cumperi un cărucior

De ce e importantă vârsta copilului atunci când cumperi un cărucior?

0 Shares
0
0
0

Când știi că urmează să fii mamă, sentimentul este unul care nu poate fi explicat în cuvinte simple. Totodată, vestea că vei fi părinte, pe cât este de minunată, pe atât de multe semne de întrebare începe să ridice. Produsele pentru igienă, hăinuțele, accesoriile sau jucăriile pentru bebeluși sunt doar câteva dintre principalele griji.

Căruciorul este lăsat la urmă în majoritatea cazurilor. Puține mame știu că, un cărucior nu trebuie ales la întâmplare și că în prezent, piața oferă variante în funcție de vârstă și care dețin funcții ce fac față nevoilor aferente fiecărei categorii de acest tip.

Căruciorul perfect pentru cel mic este cel care servește nevoilor acestuia. Nevoile se schimbă o dată cu vârsta, deci pentru o investiție făcută cu cap ia în calcul vârsta copilului.

Așadar, cum te asiguri că urmează să cumperi un produs complet care să răspundă așteptărilor celui mic?

  • Cărucior pentru 0-6 luni

La această vârstă, copilul are nevoie mai mult de confort și stabilitate. Optează pentru un cărucior bine structurat, cu sistem de suspensie bun, cu capacitate optimă de absorbție a șocurilor și care să prevină mișcările bruște. Este important ca cel mic să stea întins pe spate, deci scaunul trebuie să se întindă complet pe orizontală.

Un cărucior pentru copii Babyzen YOYO 2 in 1 Compact te va ajuta să transporți copilul cu fața orientată către tine sau către sensul de mers, după ce a împlinit vârsta de 6 luni.

  • Cărucior pentru 6-12 luni

La această vârstă, copilul stă în poziție verticală, deci ia în calcul scaunul pe care îl are căruciorul. Acesta trebuie să fie ajustabil, să aibă multiple poziții de înclinare, să fie dotat cu centură de prindere în cinci puncte și să fie încăpător. Achiziționează acel tip de cărucior care să aibă un scaun reglabil cu fața către tine.

  • Cărucior pentru 18-24 de luni

Deja copilul devine tot mai curios să vadă și să descopere lumea din jur. Cel mai probabil își va dori să iasă în afara cadrului, astfel că tu vei fi nevoită să îl plimbi în brațe.

Ai nevoie deci, de un cărucior pliabil și ușor de manevrat. Caută un cărucior cu un set de roți și care poate fi manevrat cât mai simplu. Un cărucior 2 în 1 tip carte sau un adaptator de cărucior de tip ‘’ride-on’’ îți vor oferi libertatea de a conduce căruciorul cu mână liberă, cât timp copilul merge deodată cu tine.

Indiferent că micuțul tău are 6 sau 12 luni, există câteva funcții ale cărucioarelor cărora trebuie să le acorzi prioritate. Protecția solară are rolul de a menaja copilul împotriva expunerii la soare în timpul plimbărilor. Materialele de calitate garantează o durată de viață pentru generații la rând.

Mai mult, acestea trebuie alese cu grijă, întrucât pielea bebelușilor este încă deosebit de sensibilă. Atunci când ieși la cumpărături și nu ai cu cine să îl lași pe cel mic, spațiul de depozitare cu care vine echipat căruciorul îți permite să organizezi plasele cu alimente grele.

0 Shares
You May Also Like