De-ce-important-sa-stim-engleza

De ce e important sa stim engleza?

0 Shares
0
0
0

De-ce-important-sa-stim-englezaProbabil ca ati observat deja ca exista o oferta vasta de cursuri engleza copii si asta pentru ca aceasta limba este considerata tot mai importanta de toata lumea.

Importanta limbii engleze nu poate sa fie trecuta cu vederea in aceasta lume interconectata si globalizata. Pentru milioanele de imigranti care calatoresc in jurul lumii  din tari care nu sunt vorbitoare de limba engleza, a invata sa comunice in engleza este important pentru a se integra si pentru a reusi sa se descurce in tarile unde nativii sunt vorbitori de limba engleza. A invata engleza bine poate crea nenumarate oportunitati pe pietele itnernationale si in diverse regiuni.

Limba engleza este o limba internationala.

Engleza este cea mai vorbita limba din lume, in ceea ce priveste numarul de vorbitori, fiind cunoscuta si utilizata ca si limba oficiala internationala si chiar mondiala.

Este prima limba folosita in afacerile internationale. Limba engleza are statutul oficial si in statele unde nu este prima limba vorbita. Engleza este in mod indiscutabil prima limba folosita in comert si afaceri mondiale. In cele mai multe state turismul, autoritatile si persoanele oficiale care iau legatura cu publicul folosesc engleza pentru a se intelege cu imigrantii si turistii.

In era digitala limba engleza este indispensabila. De cand a avut loc progresul in domeniul softurilor de traducere si tehnologiilor conexe, prima limba este tot engleza si in domeniul digital.

Engleza este limba pentru cele mai noi aplicatii si programe si pentru cele mai noi retele si site-uri. Manualele de programe, manualele de instalare hardware si ghidurile sau data sheeturile pentru cele mai populare electronice si dispozitive de entertainment folosesc de obicei limba engleza si apoi sunt facute traduceri in mai multe limbi.

In colegii si universitati din mai multe state care atrag un numar urias de studenti internationali, prima limba de predare este engleza.

Cele mai bune scoli, centre medicale si institutii de studiu se afla in Marea Britanie sau in America, si engleza este folosita in fiecare activitate in aceste institutii cu un nivel ridicat. Cele mai multe jurnale stiintifice si aparitii tehnice periodice scoase de oamenii de stiinta, de ingineri si de profesori sunt printate in engleza.

Influenta SUA in afacerile politice si in relatiile internationale pentru ultimii 100 de ani au facut ca limba engleza sa fie proliferata si acceptata ca prima limba in mai multe tari. Faptul ca a fost acceptata la nivel general cultura americana pop a contribuit de asemenea si la raspandirea limbii engleze. Este important ca diplomatii si alte persoane oficiale sa stie limba engleza chiar daca provin din state care nu au limba engleza ca prima limba.

Cunoscand engleza va face sa aveti mai multe oportunitati de angajare in mai multe state si pe mai multe domenii. Institutiile multilaterale si agentiile din mai multe state recruteaza profesionisti care au skilluri in mai multe limbi dar de asemenea se asteapta ca acesti candidati sa stie sa vorbeasca foarte bine engleza. De asemenea si in Commonealth sunt nenumarate oferte de joburi dar trebuie sa stiti sa comunicati in engleza.

0 Shares
You May Also Like