De-ce-ar-fi-bine-sa-porti-bijuterii-cu-cristale

De ce ar fi bine sa porti bijuterii cu cristale?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand intentioneaza sa poarte o tinuta eleganta, pentru a participa la un eveniment important, in mod evident femeile pe langa rochia foarte eleganta pe care si-o vor alege, si pe langa coafura deosebita pe care o vor avea, cu siguranta vor dori sa poarte si cateva accesorii care sa le scoata in evidenta.

In aceasta situatie, bijuteriile vor fi mai mult ca sigur accesoriile spre care femeile se vor orienta, iar atunci cand discutam despre bijuterii, ne referim la bijuteriile din aur.

Trebuie sa precizam insa faptul ca in ultima perioada, din ce in ce mai multe femei au inceput sa isi indrepte atentia spre bijuteriile cu cristale, care nu doar ca le ajuta sa iasa in evidenta in cel mai placut mod, ci au si beneficii importante.

De ce? Pentru ca se spune ca un cristal, indiferent sub ce forma ar fi acesta, nu este o simpla piatra care valoreaza multi bani, ci poate sa fie mai mult decat atat, precum o sursa de energie, sau un scut protector pentru femeia care il poarta.

Femeile care isi aleg bijuterii cu cristale, pot sa isi aleaga respectivele accesorii pe care sa le considere un talisman personal, pentru ca in cazul in care la programarea initiala, acesta primeste un anumit rol, el poate sa devina un fel de talisman personal care sa atraga asupra posesoarei, doar energiile pozitive.

Deasemenea, cristalele pot sa fie privite si ca si scut protector, astfel ca acestea pot sa fie asezate in casa, in birou, in dormitor, in geanta, in portofel sau oriunde, ci pot sa protejeze impotriva energiilor si a gandurilor negative.

Mai multe cristale la un loc, nu doar ca nu se resping, ci isi pot chiar uni fortele pentru a scuti persoana purtatoare de energiile negative.

Cristalele pot sa reprezinte si un obiect de sustinere pentru femeile care le poarta, astfel ca doamnele sau domnisoarele respective, atunci cand au un plan bine pus la punct iar acesta este pe cale de a esua, cu siguranta au nevoie de un impuls, de ceva care sa le impinga de la spate spre reusita, iar acest impuls le poate fi oferit decatre cristale.

Un alt motiv pentru care femeile pot sa isi aleaga bijuteriile cu cristale, sau pot sa opteze doar pentru cristale, este acela ca ele pot sa reprezinte elemente nemaipomenite de podoaba sau de decor. Aceste pietre nu doar ca sunt foarte frumoase si ca sunt foarte frumos colorate, ci pot sa ofere un aspect minunat incaperii in care sunt pastrate.

Doamnele sau domnisoarele, pot sa isi mai indrepte iarasi atentia spre bijuterii cu cristale sau spre cristale, datorita faptului ca acestea daca sunt tinute in mana, piatra are rolul de a relaxa, de a detensiona si de a racori, iar in timp, poate sa amelioreze si starea de sanatate, si mai mult decat atat, cristalul oate sa fie folosit chiar si la masaj sau la presopunctura.

Asadar, se poate observa foarte clar faptul ca aceste cristale nu doar ca le ofera frumusete si stralucire bijuteriile, ci pot sa fie folosite si in alte scopuri.

0 Shares
You May Also Like