De ce ai nevoie de un procesator de plati cu cardul

De ce ai nevoie de un procesator de plati cu cardul?

0 Shares
0
0
0

O afacere online trebuie sa ofere calitate nu doar la produsele comercializate, ci si la serviciile oferite. 

Iar asta inseamna si un checkout rapid si comod pentru clienti. Un serviciu procesator de plati cu cardul este extrem de util pentru a obtine increderea clientilor si un numar tot mai mare de comenzi.

Se spune ca atentia la detalii face diferenta. 

Iar cand tu acorzi atentie nevoilor si preferintelor clientului in materie de plata, prin oferirea de variante multiple, te vei diferentia cu siguranta de competitie. Procesatorul de plati cu cardul te va ajuta sa gestionezi tranzactii cu mai multe tipuri de carduri, emise de diferite banci, fara a fi nevoie de implementare separata pentru fiecare. 

Inca ai dubii referitor la utilitatea unui serviciu procesator de plati cu cardul? Mai jos regasesti 5 avantaje greu de refuzat pentru afacerea ta online.

Accepta diverse tipuri de carduri

Probabil ca unul din cele mai importante avantaje ale unui sistem procesator de plati este abilitatea de a procesa atat carduri de debit, cat si carduri de credit. 

Cardurile de credit, mai precis cardurile de cumparaturi in rate, sunt emise de toate bancile si folosite de un numar mare de oameni. Cand accepti astfel de metode de plata, le dai oamenilor un motiv bun sa cumpere de la tine, oricand si orice isi doresc. 

Cardurile de cumparaturi in rate sunt foarte utile atunci cand vrem sa cumparam ceva, cat mai repede, fara a ne atinge de buget sau atunci cand nu dispunem de fonduri imediate. 

Asadar, nu lasa comenzile sa iti scape printre degete si ofera clientilor posibilitatea de plata cu cardul in rate in magazinul tau online.

Ofera clientilor metode de plata alternative

Clientii vor sa aiba optiuni, atat cand vine vorba de produse, cat si de modalitati de plata si livrare. Desi cardurile sunt des folosite, ele nu sunt singura metoda de plata online. 

Astazi, noi solutii vin in intampinarea nevoilor clientilor. Aceste solutii propun amanarea platii pentru cumparaturile facute sau obtinerea unei finantari online, in doar cativa pasi. 

Scopul este sa permitem clientilor sa cumpere ce vor si cand vor, poate chiar mai mult decat au planificat initial.

Cand oferi clientilor metode de plata alternative, nu ii mai lasi sa gaseasca scuze pentru a nu finaliza o comanda. Situatiile de tipul “nu am bani acum, voi cumpara alta data” vor avea loc mai rar daca acestia au posibilitatea de a amana plata sau obtine finantare pentru produsele dorite. 

In plus, metodele de plata alternative cresc valoarea cosului si frecventa cumparaturilor.

Faciliteaza integrarea platilor in magazinul tau online

Mai multe metode de plata nu inseamna mai multe contracte semnate si mai multa bataie de cap. Un serviciu procesator de plati cu cardul cum e GPayments ofera acces la multiple optiuni de plata intr-un singur loc. 

Integrarea acestor optiuni de plata are loc simplu si rapid, fara a fi nevoie sa contactezi fiecare banca emitenta de carduri.

Toate tranzactiile, indiferent de modalitatea prin care au fost incheiate, se vor regasi in acelasi loc. Pe langa asta, vei putea returna bani, in cazul unui retur, la fel de usor si rapid.

Comisioane preferentiale, activare rapida

Cand lansam o afacere online (dar si cand avem deja una in derulare) vrem ca totul sa se intample rapid. Vrem ca toate setarile de baza sa fie puse la punct in cel mai scurt timp, pentru a da drumul comenzilor sa curga. 

Pentru ca nu poti avea vanzari fara plata, un procesator de plati cu cardul este mai convenabil de activat, vei comunica cu o singura terta parte, iar comisioanele vor fi negociate.

In cazul serviciului procesator de plati Gomag Payments, dezvoltat pentru magazinele lansate pe platforma Gomag, activarea se face simplu, direct din dashboard-ul magazinului online. 

Va trebui sa iei legatura doar cu echipa Plati Online, care se ocupa de conexiunea securizata cu metodele de plata alese de tine. Iar legat de comisioane, acestea sunt transparente, vizibile si preferentiale, in functie de abonamentul Gomag selectat.

Flexibilitate ce permite cresterea afacerii tale

Modalitatile de plata evolueaza rapid, la fel ca afacerea ta. Daca iti doresti aceasta evolutie, trebuie sa fii pregatit(a) sa te adaptezi, pentru a face fata cererii din piata

Iar in momentul de fata, magazinele online care ofera multiple modalitati de plata castiga loialitatea clientilor. Indiferent de stadiul de dezvoltare a afacerii tale, exista metode de plata care te vor ajuta sa cresti si sa castigi un numar tot mai mare de clienti.

0 Shares
You May Also Like