Cum se aplica tatuajele de unghii cu apa?

Cum se aplica tatuajele de unghii cu apa?

0 Shares
0
0
0

Indiferent ca este vara sau iarna, primavara sau toamna, ca merg la servici sau la nunta, doamnele si domnisoarele isi doresc sa arate impecabil, iar manichiura lor sa fie ireprosabila.

Se spune ca iti poti da seama despre personalitatea unei femei, atunci cand ii privesti unghiile, atunci cand ii analizezi cu atentie manichiura. O femeie care se respecta si pentru care stima de sine conteaza enorm, cu siguranta va avea o manichiura impecabila in orice zi, in orice moment si in orice situatie.

De cele mai multe ori, doamnele si domnisoarele pun mai mult pret pe manichiura lor decat pe coafura de exemplu. Atunci cand o femeie are unghiile ingrijite, acestea ii ofera tot confortul de care are nevoie, si ii ofera un o mare incredere in farmecul personal.

Atunci cand merg la salon, femeile cu siguranta mai intai de toate trebuie sa stie cum isi doresc sa arate unghiile lor, mai exact sa stie care este forma pe care si-o doresc, pentru ca exista unghii care au forma patrata cu colturi rotunjite de exemplu.

Exista de-asemenea unghii care au forma ascutita, unghii cu forma patrata sau unghii cu forma rotunda. Fara doar si poate, acesta este punctul de plecare spre o manichiura impecabila.

Indiferent de ce forma isi doresc doamnele si domnisoarele pentru unghiile lor, cele mai bune manichiuriste se conformeaza, si le fac acestora unghiile in functie de cerinte. Cu aparatura profesionala pe care o folosesc, cu consumabilele pe care le folosesc (gel de ungii sau oja semipermanenta de exemplu), si cu noile tatuaje 3D pentru unghii, manichiuristele vor reusi sa faca din unghiile clientelor, adevarate opere de arta.

Vom discuta despre aceasta tendinta a tatuajelor pentru unghii, pentru ca din ce in ce mai multe femei doresc sa afle ce este si cum se aplica un tatuaj apa unghii 3D.

Modul de aplicare al tatuajelor de apa 3D

Asadar, pentru ca reprezinta una dintre tendintele acestor zile, vom vedea cum se aplica un tatuaj apa unghii 3D, astfel incat sa aveti unghiile de vis.

Primul pas pe care il are de facut manichiurista de la salonul la care mergeti pentru manichiura, este acela de a decupa modelul tatuajului.

Al doilea pas consta in aplicarea unui strat de baza pentru oja semi pe unghii. Urmatorul pas consta in aplicarea unui strat de culoare alba (insa acest lucru se face doar daca este absolut necesar).

Ulterior, se aplica topul de la oja semi, stratul lipicios. Apoi, modelul decupat va fi tinut timp de 20 – 30 de secunde pe o discheta inmuiata in apa calda. Urmatorul pas consta in aplicarea modelului pe unghie apasand stanga – dreapta pana in momentul in care se desprinde de hartia de pe spate. Dupa aceea, se pozitioneaza modelul pe unghie.

In urmatoarea etapa, se foloseste o pila fina pentru a pili surplusul de pelicula transparenta. In final, se vor aplica doua straturi de tip peste unghie, cu scopul de a sigila bine colturile unghiei.

Asadar, acestia sunt pasii care trebuie urmati atunci cand vine vorba de aplicarea unui tatuaj apa unghii 3D. In mod evident, cand cititi acesti pasi vi se pare dificil de aplicat un astfel de tatuaj apa unghii 3D, dar pentru manichiuriste, aceasta este o activitate foarte simpla, pe care o fac aproape in fiecare zi.

In concluzie, manichiura este deosebit de importanta pentru fiecare femeie, de aceea doamnele si domnisoarele merg frecvent la salon pentru ca manichiuristele cele mai bune sa aiba grija de unghiile lor. Atunci cand doresc sa aiba o manichiura irepresanila, femeile le cer manichiuristelor sa le aplice tatuaje  de apa 3D.

0 Shares
You May Also Like