Cum-se-alege-o-trupa-pentru-nunta

Cum se alege o trupa pentru nunta

0 Shares
0
0
0

Atunci cand iti alegi trupa pentru nunta este important sa tineti cont de mai multe sfaturi. Fie ca e vorba despre lautari nunta sau despre un DJ sau o trupa pop, aveti nevoie de sfaturi pentru ca alegerea sa fie cea mai buna.

Vizualizati site-urile web, fara a uita sa utilizati indicatorii de mai sus pentru a va ajuta sa evaluati daca aveti de-a face cu un muzician profesionist sau nu. Odata ce ati gasit site-urile de muzicieni utilizati aceasta lista de verificare: Cate melodii  se potrivesc bine cu alegerile dvs.? Va vrea muzicianul  sa invete o melodie mai ales pentru dvs.? Eliminatii pe toti cei care nu vor. De cat timp canta? Nuntile sunt unice si muzicienii au jucat adesea roluri extinse – sa ne uitam la acest punct in detaliu: Spune, de exemplu, ca doriti muzica la ceremonia dvs., la receptia cocktailului  dupa cina, este foarte putin probabil ca seturile traditionale de 2 x 45 de minute sa fie suficiente.

Eliminati muzicieni care stipuleaza ca practica seturi de 2 x 45 de minute! In exemplul de mai sus veti avea nevoie de pana la o ora la ceremonie, 60-90 minute la receptia cocktail si 60-90 minute in timpul sau dupa cina – pana la 4 ore pentru muzician; motiv pentru care muzicianul experimentat are un astfel de repertoriu atat de mare!

Sfaturi pentru evaluarea exemplelor audio si video ale unui muzician: AUDIO: probele audio reprezinta destul de bine muzica care poate fi difuzata? De exemplu: spuneti ca vizionati site-ul unui duo acustic – probele lor de muzica au sunete de instrument care nu ar fi potrivite in ziua dvs. – o masina cu tobe in biserica! VIDEO: Site-ul web prezinta esantioane video ale actului de joc live?

SFAT: evitati muzicienii care se pozitioneaza in prima linie a ceremoniei de nunta. Aceasta este ziua ta de nunta  si ar trebui sa fii in centrul atentiei – nu muzicienii de nunta! Ziua ta nu ar trebui sa fie o prezentare de talent pentru muzician – muzicienii de ceremonie ar trebui sa fie intotdeauna situati in spatele locului de ceremonie si sa nu fie vazuti folosind centrul ca zona de scena!

Contactati-va muzicienii selectati. Informatiile de contact trebuie sa fie disponibile pe site-ul unui muzician. Oferiti cat mai multe detalii pentru a va asigura ca aveti sfatul cel mai potrivit. Informatiile minime ar trebui sa includa urmatoarele: Data nuntii, locul nuntii cu adresa completa, ora nuntii (muzicienii trebuie sa se afle la locul tau cu cel putin o ora inainte sa ajungi la setare si la verificarea sunetului)., cand vrei muzicianul sa cante si cum. Daca aveti o solicitare speciala – asigurati-va ca vor putea sa o execute. Cati oaspeti aveti?

SFAT: nu toti muzicienii au echipamente adecvate pentru locatii mari! Nu va fie frica sa intrebati muzicianul ce echipament are si verificati daca este adecvata locatia dvs. sau dimensiunea petrecerii de nunta. Sunt disponibile referinte de la clienti anteriori?

Acestea sunt doar cateva sfaturi pe care e bine sa le luati in calcul.

0 Shares
You May Also Like