Cum remediati problemele cu bateria pentru telefoanele iPhone?

Cum remediati problemele cu bateria pentru telefoanele iPhone?

0 Shares
0
0
0

Smartphone-urile sunt la momentul actual, cele mai importante dispozitive pentru toata lumea, incepand de la oamenii de afaceri, studenti, elevi, pensionari, etc.

Cu totii folosim aceste dispozitive pentru a comumica, pentru a ne informa de pe site-uri de specialitate, si in diferite alte scopuri, iar din acest motiv ne dorim dispozitive foarte performante, precum un telefon mobil iPhone, Samsung si nu numai.

Un telefon mobil iPhone, in cele mai multe cazuri se afla in topul preferintelor utilizatorilor, dat fiind faptul ca are performante impresionante, insa chiar si aceste smartphone-uri au uneori probleme, iar descarcarea rapida a bateriei este una dintre acestea.

Probabil, atunci cand detineti un telefon mobil iPhone care se confrunta cu o astfel de problema a bateriei, doriti sa duceti dispozitivul in service, insa inainte de toate, incercati aceste sfaturi care va pot ajuta sa remediati problema. Cu putin noroc, nu va mai fi necesara o inlocuire baterie iPhone.

Verificati statisticile privind consumul bateriei si urmariti principalul vinovat

Inainte de a continua sa rezolvati problema de scurgere a bateriei in iOS 11 si iOS 12, urmariti principalii raufacatori care au consumat bateria maxima pe dispozitivul iPhone sau iPad. Dupa ce ati identificat vinovatul, veti avea mai multe optiuni pentru a face fata problemei. Iata cum se procedeaza:

Pasul 1: Accesati „Setarile” dispozitivului.

Pasul 2: atingeti „Baterie”.

Asta e. Acum veti putea vedea si analiza toate aplicatiile si serviciile care ruleaza pe dispozitivul dvs. si consuma bateria maxima.

Sfaturi pentru remedierea problemei de scurgere a bateriei in iOS 11 si iOS 12

  1. Dezactivati descarcarile si actualizarile automate

Daca ati activat actualizarile de aplicatii automate pe iOS 11 sau 12, atunci toate aplicatiile dvs. vor fi actualizate imediat ce noua versiune va veni. Este convenabil acest lucru, dar nu este util cand vine vorba de minimizarea consumului bateriei. Astfel, dezactivati actualizarile de aplicatii automate. Iata cum se face acest lucru:

Pasul 1: Accesati aplicatia „Setari”.

Pasul 2: Acum atingeti „iTunes si App Store”.

Pasul 3: Acum accesati sectiunea „Descarcari automate” si dezactivati comutatorul disponibil langa Aplicatii, muzica, carti si carti audio si actualizari.

  1. Pastreaza-ti un ochi aproape pe ecran si luminozitatea iPhone / iPad-ului tau

Mentinerea afisajului la nivel mediu este intotdeauna o idee buna. De asemenea, dezactivati „True Tone” daca dispozitivul dvs. ruleaza pe iOS 12. In continuare, va recomandam sa aveti grija de „Auto-Lock”. Cu cat ecranul dispozitivului dvs. va ramane treaz, cu atat va fi mai mare consumul de baterie. Astfel, mentineti durata de blocare automata cat mai scurta.

Apoi, dezactivati optiunea „Raise To Wake”. Nu este necesar sa doriti sa treziti ecranul dispozitivului dvs. de fiecare data cand il alegeti. Astfel, este bine sa-l dezactivezi. De asemenea, nu uitati sa alegeti zoom-ul afisat drept „Standard”. Iata cum se fac toate acestea:

Pasul 1: Accesati aplicatia „Setari” a dispozitivului dvs. si apoi intrati in sectiunea „Afisare si luminozitate”.

Pasul 2: Dupa ce va aflati in sectiunea „Afisare si luminozitate”, dezactivati „True Tone”, „Raise To Wake” si setati durata „Auto-Lock” la valoarea minima.

Asta e. Aceste sfaturi de administrare „Afisare si luminozitate” va vor ajuta cu siguranta sa remediati problema scurgerii bateriei in iOS 11 si iOS 12.

Asadar, atunci cand observati ca telefonul iPhone pe care il detineti incepe sa se descarce din ce in ce mai repede, inainte de a duce dispozitivul in service, asigurati-va ca urmati acesti pasi. Este posibil sa remediati personal problema.

Daca insa incercati pasii respectivi, dar telefonul se descarca la fel de repede, atunci va trebui sa duceti dispozitivul in service, iar specialistii cel mai probabil vor comanda dintr-un magazin gsm, o baterie de schimb pentru dispozitiv.

0 Shares
You May Also Like