Cum poti scapa de parul carunt?

Cum poti scapa de parul carunt?

0 Shares
0
0
0

Fiecare persoana odata cu trecerea anilor si cu inaintarea in varsta incepe sa prezinte semne din ce in ce mai vizibile ale batranetii.

Unele persoane accepta imbatranirea si nu se streseaza din acest motiv, in timp ce alte persoane fac tot ce le sta in putinta pentru a masca semnele imbatranirii.

De exemplu, doamnele care isi doresc sa mascheze trecerea anilor, si care isi doresc sa aiba un chip care sa nu reflecte varsta lor reala, aleg sa viziteze un chirurg plastician, in vederea unui lifting facial.

Un alt exemplu este acela al persoanelor care odata ce timpul trece, incaruntesc, si care incearca sa ascunda acest lucru. Exista o multime de persoane, atat barbati cat si femei care din acest motiv incep sa isi vopseasca parul.

Aici este important de precizat si ca exista o multime de persoane care sunt alergice la vopselele de par, sau mai bine spus la anumite substante chimice care se afla in compozitia vopselelor de par.

Tocmai de aceea, persoanele care isi doresc sa isi vopseasca parul, ar fi indicat sa testeze vopseaua pe o mica parte a capului, pentru a vedea daca sunt sau nu alergice.

Exista si persoane care nu sunt foarte incantate de ideea de a-si vopsi parul, asa ca incearca sa gaseasca pe la diferite farmacii, tot felul de tratamente, si cu siguranta pot gasi la mai multe farmacii par carunt tratament.

Exista si persoane care cauta fel si fel de remedii naturale pe care si le pot prepara acasa, pentru a-si trata parul carunt.

De exemplu, exista persoane care pentru a-si trata parul alb incep sa isi creeze un tratament personalizat, alcatuit dintr-o lingura de miere, o lingura de ulei de ricin, un galbenus de ou si o lingura de coniac.

Toate aceste ingrediente vor trebui amestecate, iar apoi amestecul va trebui sa fie aplicat la radacina firului de par, si masat pentru aproximativ 5 minute.

Persoanele care urmeaza un asemenea tratament trebuie sa isi puna o punga pe cap sau o caciula pentru 2-3 ore, iar apoi sa isi spele capul cu sampon obisnuit.

Persoanele care au incercat acest remediu sustin faptul ca dupa cateva incercari, rezultatele au inceput sa fie vizibile, astfel ca parul lor carunt a inceput sa revina la culoarea sa naturala.

Aici este important de mentionat faptul ca toti cei care au de gand sa urmeze acest tratament, nu trebuie sa se ingrijoreze daca nu observa inca de la primele 2-3 incercari ca au rezultate, pentru ca depinde foarte mult si de cat de alb este parul.

Cu siguranta dupa 4-5 tratamente aplicate parului, se va observa cum acesta incepe sa se schimbe la culoare.

Asadar, toate acele persoane care isi doresc sa scape de parul carunt insa care nu au de gand sa isi vopseasca parul, cu siguranta pot sa gaseasca cele mai eficiente solutii pentru a-si trata parul carunt acasa, folosind ingrediente naturale 100%.

Aceste tratamente pentru par carunt sunt perfecte dat fiind faptul ca sunt 100% naturale, si ca nu afecteaza in nici un fel radacina firelor de par.

0 Shares
You May Also Like