Cum pastrati curatenia in fast-food-ul dvs.?

0 Shares
0
0
0

Fast-food-ul trebuie sa fie rapid, eficient si permanent, reflectand natura afacerii in sine. Comenzile constante de la ferestrele de acces si de la tejghea pot coplesi angajatii daca nu dispun de instrumentele potrivite pentru curatarea rapida si eficienta.

Iata cateva sfaturi pentru a va mentine restaurantul de tip fas-food un loc curat pentru a va bucura de un numar cat mai mare de clienti.

Cele mai bune practici in spatele tejghelei

Curatarea corecta a pardoselilor de bucatarie este cheia pentru a preveni multe dintre accidentele de alunecare si cadere care au loc in restaurante in fiecare an. Pentru a obtine podeaua curata si in conditii de siguranta pentru angajatii dvs., echipa dvs. trebuie sa indeparteze particulele de hrana si grasimea care au lovit solul in timpul functionarii.

In cazul in care considerati ca nu dispuneti de detergentii si de solutiile profesionale de curatare, sau daca nu aveti un numar atat de mare de angajati pentru a face fata si solicitarilor clientilor, dar si curateniei, atunci puteti opta pentru serviciile unei firme de curatenie Bucuresti pentru a rezolva cat mai rapid problema curateniei.

Specialistii care lucreaza in cadrul unei firme de curatenie vor veni in restaurantul dvs. cu cele mai noi si cele mai performante aparate de curatare, iar munca lor va fi mult mai simpla si mai rapida decat v-ati putea imagina.

Apoi, detergentii si solutiile de curatare pe care le folosesc expertii in servicii de curatenie, cu siguranta vor da randamentul dorit, iar restaurantul dvs. va fi curatat foare tepede.

Curatarea zonei din fata tejghelei, unde au clientii acces

Cealalta jumatate din curatarea restaurantelor de tip fast-food implica zonele de acces ale clientilor: mese, statii de condiment si bai. Scurgerile de pe etajele din fata cladirii necesita o atentie imediata din partea personalului dvs., deoarece accidentele de alunecare si cadere pot pune in pericol clientii si pot conduce la accidentari.

Un alt aspect foarte important pe care trebuie sa il luati in calcul este legat de faptul ca, curatenia restaurantului dvs. determina cat de bine functioneaza afacerea dvs.

Majoritatea clientilor nu se vor intoarce la un restaurant pe care il considera murdar in nici un fel. Acest lucru inseamna ca este important ca echipa dvs. sa abordeze instantaneu scurgeri si mese dezordonate.

Servetelele de unica folosinta sunt instrumente utile atunci cand trebuie sa actionati rapid pentru a aborda punctele de contact precum statiile de condiment si masinile de sifon. Puteti solicita ca de acest aspect sa se ocupe angajatii dvs., sau puteti deasemenea opta pentru serviciile profesionale de curatenie, prestate de catre firmele de profil.

Curatenia din toalete este deasemenea foarte importanta, iar aici trebuie sa stiti faptul ca mopurile si carpele nu sunt doar ineficiente, ci chiar periculoase pentru clienti, motiv pentru care este necesar sa optati pentru serviciile de curatare rapida prestate de catre firmele de specialitate.

Asadar, curatenia intr-un restaurant de tip fast food este extrem de importanta, asa ca ar fi indicat sa optati pentru serviciile profesionale pe care vi le poate oferi o firma de specialitate.

 

0 Shares
You May Also Like