Cum iti poate fi o casa de amanet de ajutor?

Cum iti poate fi o casa de amanet de ajutor?

0 Shares
0
0
0

In situatia in care ai nevoie de o suma de bani, cu siguranta in cazul in care nu ai la cine sa apelezi pentru a te ajuta, va trebui sa gasesti o sursa buna de imprumut.

O casa de amanet ar putea fi cea mai buna sursa de imprumut in acest caz, pentru ca in functie de suma de bani de care ai nevoie pentru a-ti rezolva problemele, vei putea solicita un fel de imprumut sau altul.

Daca de exemplu, nu vei avea nevoie de o suma mare de bani, ci iti vor trebui doar cateva sute de lei, maxim 1000 de lei, atunci in mod evident iti vei putea amaneta o bijuterie sau un telefon, iar in acest fel vei obtine banii necesari.

In conditiile in care insa, suma de bani de care ai nevoie pentru a-ti rezolva problemele este una mult mai mare, atunci va trebui sa gasesti o alta solutie, sau va trebui sa iti amanetezi un bun care sa valoreze mult mai mult.

De exemplu, ai putea sa te gandesti sa iti amanetezi masina, pentru ca acum, poti solicita un imprumut gen amanet auto, daca detii un autoturism si esti dispus sa il amanetezi pentru a face rost de bani.

In ciuda faptului ca suna foarte periculos si foarte riscant sa iti amanetezi masina pentru a face rost de banii de care ai nevoie, in conditiile in care problema este una destul de grava, iar altfel nu poti obtine banii necesari, nu vei avea de ales, si va trebui sa faci si acest pas.

Cu siguranta nu va trebui sa iti faci griji, pentru ca iti vei putea recupera fara nici un fel de probleme masina, in conditiile in care iti vei plati la timp datoria, asa ca daca tu esti o persoana corecta si iti platesti datoria, si cei de la casa de amanet vor fi corecti si iti vor restitui bunul.

Pentru a-ti amaneta masina, va trebui sa te prezinti la sediul casei de amanet, avand asupra ta cartea de identitate a ta dar si cartea de identitate a autoturismului. Mai mult, va trebui sa ai asupra ta si cheile masinii dar si certificatul de inmatriculare al acesteia.

Daca esti detinatorul unei firme, iar masina este cumparata pe firma, atunci va trebui sa prezinti si o copie dupa certificatul de inregistrare al firmei in Registrul Comertului, iar astfel daca totul va fi in ordine, si vei ajunge la o intelegere cu cei de la casa de amanet, se va incheia intre voi un contract de amanet.

Respectivul contract va avea o durata de valabilitate de 30 de zile, insa vei putea sa iti platesti si mai repede datoria, daca vei avea banii necesari. In caz contrar, vei putea solicita extinderea perioadei de valabilitate a contractului de amanet.

Asadar, atunci cand ai nevoie de o suma mai mare de bani, poti alege sa iti amanetezi masina, iar daca vei fi un client de buna credinta, odata ce iti vei plati datoria, iti vei recupera si bunul amanetat.

0 Shares
You May Also Like