Cum iti poate fi de ajutor o casa de amanet?

Cum iti poate fi de ajutor o casa de amanet?

0 Shares
0
0
0

In zilele noastre, in momentul in care ai nevoie de o suma mai mare sau mai mica de bani, pe care insa nu o ai la dispozitie, cu siguranta te gandesti cam care ar fi cele mai interesante surse de imprumut la care ai putea sa apelezi.

De exemplu, daca ai un loc de munca foarte bine platit, ai o vechime destul de mare la respectivul loc de munca, iar jobul tau este unul stabil, atunci cu siguranta poti opta pentru un imprumut la banca, daca ai nevoie de o suma mare de bani.

Tot in cazul in care ai nevoie de o suma mare de bani, dar timpul inseamna o mare problema pentru tine, atunci poti alege sa iti amanetezi de exemplu masina, iar in schimbul acesteia vei primi o suma mare de bani.

Da, ai inteles bine. Mai noi, casele de amanet ofera imprumuturi de genul amanet auto fiecarei persoane care detine un autoturism, si care isi doreste sa il amaneteze.

Masina va fi evaluat de catre personalul casei de amanet, iar in situatia in care totul este in regula iar tu ca si client in cazul in care esti multimit de suma de bani care ti se propune in schimbul masinii, poti sa o amanetezi pe loc.

Pentru asta vei avea nevoie de documentele masinii, de cartea ta de identitate si de o copie dupa inregistrarea firmei in Registrul Comertului, daca masina este cumparata pe firma.

Odata ce se rezolva si acest pas, se va incheia un contract de amanet intre cele doua parti, respectiv intre tine si casa de amanet, iar contractul respectiv va avea o durata de desfasurare de 30 de zile, insa se va putea prelungi automat daca nu vei avea posibilitatea sa iti achiti datoria la timp, si vei solicita acest lucru.

Ba mai mult, vei putea sa beneficiezi chiar si de o perioada de gratie in cazul in care expira contractul de amanet, si iti doresti sa iti revendici masina.

In situatia in care ai nevoie de o suma de bani nu foarte mare, atunci cu siguranta tot casa de amanet poate sa reprezinte pentru tine cea mai buna solutie.

Acest lucru inseamna ca ai posibilitatea sa iti amanetezi o bratara, un inel, un lantisor, o pereche de cercei, sau orice alte bijuterii le ai pe acasa si nu le porti.

Deasemenea, vei avea posibilitatea si de a-ti amaneta bunurile electronice oricand in cazul in care vei avea nevoie de o suma de bani. Cu siguranta un telefon sau o tableta tot ai pe acasa asa ca le poti amaneta oricand pentru a face rost de bani.

Asadar, dupa cum se poate observa, o casa de amanet poate sa fie de mare ajutor pentru foarte multa lume care are nevoie de bani si nu prea are de unde sa se imprumute.

Deci, o casa de amanet poate sa fie de mare ajutor pentru orice persoana care are nevoie de bani si care nu prea are o alta solutie de imprumut rapid pe termen scurt.

0 Shares
You May Also Like