Cum iti alegi o casa noua?

Cum iti alegi o casa noua?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta in momentul in care locuiesti la bloc, iar apartamentul pe care il detii nu te mai multumeste datorita confortului pe care ti-l ofera, te gandesti sa iti schimbi locuinta.

In acest caz, fie iti vei indrepta atentia spre un apartament nou, construit intr-un ansamblu rezidential, fie iti vei indrepta atentia spre o casa noua, construita intr-un complex rezidential.

Apartamentul are avantajul faptului ca este mai ieftin, in comparatie cu o casa noua, insa are si destul de multe dezavantaje.

Tocmai de aceea ar fi indicat sa te gandesti serios sa iti cumperi o casa, iar daca iti doresti o casa mai speciala poti sa iti indrepti atentia spre mai multe case cu arhitectura moderna, iar astfel cu siguranta vei avea o locuinta de vis.

Atunci cand locuiesti la casa, cu siguranta ai curte si ai si garaj, asa ca scapi si de grija locului de parcare pentru masina personala.

Un alt motiv pentru care este mult mai indicat sa locuiesti la casa decat la bloc, este acela ca ai mai multa liniste, nu se aude galagia de la vecini si poti sa te pui in pat cand iti doresti pentru a te odihni, si nimeni nu iti va deranja somnul.

Cu siguranta motive pentru care este mai bine sa locuiesti la casa decat la bloc se mai pot gasi, insa in continuarea acestui articol vom discuta si despre ce trebuie sa ai in vedere atunci cand iti cumperi o casa.

In primul rand, trebuie sa tii cont de zona in care este construita casa respectiva. Aici este important de precizat ca daca iti cumperi o casa, aceasta este important sa fie construita intr-un complex rezidential, insa sa beneficiezi de cele mai bune conditii.

Tot atunci cand iti cumperi o casa, poti sa optezi pentru o casa individuala, sau poti sa optezi pentru o casa tip duplex pe care sa o mai imparti cu cineva. Toate aceste detalii sunt importante in vederea stabilirii pretului casei.

Tot in momentul in care intentionezi sa iti cumperi o locuinta trebuie sa tii cont daca este constructia la cheie sau in rosu. Cu siguranta daca iti cumperi o casa in rosu trebuie sa mai investesti o suma de bani, pana sa ai casa la cheie.

Trebuie sa ai in vedere si faptul ca iti doresti sa ramai pentru totdeauna in casa respectiva sau ca intentionezi sa te muti la un moment dat.

De ce? Pentru ca daca ai de gand sa locuiesti doar cativa ani in casa respectiva iar apoi iti doresti sa vinzi casa, atunci trebuie sa iti cumperi o casa normala si nu una neobisnuita, pentru ca in acest caz va fi mica probabilitatea de revanzare.

Ei bine, toate aceste detalii trebuie sa le cunosti, si trebuie sa tii cont de ele atunci cand intentionezi sa iti cumperi o locuinta, pentru a face cea mai buna alegere, insa cu siguranta trebuie sa te lasi ghidat si de gusturile si preferintele tale.

Daca vei tine cont de toate aceste aspecte, si vei avea banii necesari, in mod evident iti vei putea alege o casa perfecta.

0 Shares
You May Also Like