Cum isi aleg femeile extensiile de par?

Cum isi aleg femeile extensiile de par?

0 Shares
0
0
0

Doamnele si domnisoarele care nu sunt tocmai multumite de parul lor natural, au posibilitatea de a opta pentru extensii de par, care sa le ajute sa aiba un par mai lung, pe care sa si-l poata coafa dupa bunul plac.

Ei bine, atunci cand vine vorba despre alegerea extensiilor pentru par, fiecare femeie va tine cont de anumite aspecte pentru a face alegerea corecta.

De exemplu exista femei care pun mare pret pe calitate si pentru care pretul extensiilor nu are o foarte mare importanta. Sunt insa si femei care aleg sa isi indrepte atentia spre extensii de par ieftine, considerand faptul ca si acestea sunt de o calitate superioara, in ciuda pretului mai mic pe care il au.

Femeile care au de gand sa opteze pentru asemenea accesorii pentru par vor mai tine cont si de tipul de par folosit pentru a se confectiona extensiile. Pentru confectionarea acestora se poate folosi de exemplu par sintetic sau par natural.

In ceea ce priveste parul natural din care se pot confectiona extensiile, fara doar si poate extensiile cele mai bune din punct de vedere al calitatii sunt cele din par uman. Pe langa calitatea superioara a acestui tip de par, conteaza foarte mult si aspectul natural pe care parul uman il ofera.

Anumite doamne si domnisoare in momentul in care aleg sa isi indrepte atentia spre extensiile de par, aleg extensiile de tip remy, iar acest tip de extensii presupune legarea parului in extensii pastrand directia naturala, de la radacini si pana la varfuri.

Asadar, putem spune ca extensiile remy sunt suvite de par prinse intr-un manunchi, iar firele acestor extensii sunt orientate toate in aceiasi directie. Foarte multe femei aleg sa isi indrepte atentia spre aceste suvite pentru par datorita faptului ca ele mimeaza parul natural, si nici nu se incurca la fel de repede precum extensiile in care firele de par sunt aranjate sunt lipite la intamplare.

In momentul in care isi aleg extensiile pentru par, femeile mai tin cont si de modelele de prindere ale acestora. Aici trebuie sa mentionam faptul ca exista patru modalitati de prindere ale extensiilor, astfel ca acestea se pot atasa de parul natural prin lipirea cu un adeziv incalzit foarte aproape de radacina naturala.

Extensiile se mai pot aplica prin folosirea unei benzi adezive, se pot aplica deasemenea cu ajutorul unor cleme speciale, si nu in ultimul rand prin coaserea extensiilor de parul natural.

Cea mai simpla si cea mai comoda varianta este reprezentata de lipirea extensiilor cu banda adeziva, pentru ca acestea se pot aplica si indeparta foarte usor, chiar si acasa, si nici nu afecteaza parul natural.

Cu siguanta femeile atunci cand isi aleg asemenea accesorii pentru par tin cont si de culoarea si textura extensiilor de par, dar si de ingrijirea acestora.

Asadar, acestea fiind spuse, foate femeile care nu sunt foarte incantate de podoaba lor capilara isi pot corecta acum aceasta imperfectiune prin intermediul extensiilor de par, pentru ca aceste accesorii pentru par le vor ajuta sa arate impecabil.

0 Shares
You May Also Like