Cum-explica-barbatii-antipatia-fata-de-machiajul-femeilor

Cum explica barbatii antipatia fata de machiajul femeilor?

0 Shares
0
0
0

Cum-explica-barbatii-antipatia-fata-de-machiajul-femeilorExista barbati care agreeaza machiajul femeilor si chiar le incurajeaza pe acestea sa foloseasca produse cosmetice, insa exista si barbati carora nu le place deloc acest aspect. De cand sunt femeile pe lume ele se caracterizeaza printr-o pasiune de a arata mereu bine.

 

Machiajul face parte din acele lucruri care le diferentiaza de barbati si le ofera foarte multa feminitate. Mai mult decat atat, machiajul le face sa se simta bine, sa emane energie si sa fie mult mai stapane pe situatie, avand la dispozitie toate armele necesare.

De aceea, oricat de mult le-ar explica ele asta barbatilor, despre cat de mult isi doresc un ruj rezistent la transfer sau despre timpul petrecut pentru ca linia de eyeliner sa iasa perfect, ei vor fi la fel de refractari.

Daca va intrebati care sunt cele mai invocate motive ale barbatilor pentru lipsa de agreabilitate vizavi de machiajul femeilor le veti afla in randurile urmatoare. In topul acestor motive sta acela legat de urmele lasate de ruj.

Atunci cand observa rujul rosu aprins pe buzele tale barbatul devine automat foarte frustrat pentru ca are impresia ca nu te mai poate pupa. Insa exista rujuri care sunt rezistente la transfer si nu lasa urme pe absolut toate lucrurile pe care le atingi cum ar fi paharul, furculita sau chiar si buzele partenerului. Asa ca aceasta problema poate fi inlaturata.

Apoi, in general, barbatii nu agreeaza foarte mult fond de ten. Atunci cand observa un strat foarte gros si inestetic, si, de regula, sunt destul de atenti la asta, nu se vor abtine sa nu faca o remarca in acest sens. Pentru a nu atrage criticile lui, dar si pentru a evita sa ii murdaresti camasa cu fond de ten, incerca sa aplici un strat mai subtire.

Noua, femeilor, ne place sa ne punem in evidenta ochii. Acea vorba conform careia cu cat petrecem mai mult timp in fata oglinzii, cu atat machiajul va iesi mai strident se aplica de foarte multe ori. Exista femei care tind sa exagereze cu fardul pentru pleoape si il folosesc in mod exagerat pe parcursul zilei, atunci cand ar trebui sa avem un machiaj simplist.

Tendinta spre exagerarea trasaturilor fetei reprezinta un alt motiv invocat de barbati. De regula, acestia prefera naturaletea si apreciaza femeile care stiu sa o puna in valoare.

0 Shares
You May Also Like