Cum decorezi cu instalatie un brad natural, in curtea casei tale ?

Cum decorezi cu instalatie un brad natural, in curtea casei tale ?

0 Shares
0
0
0

Deplasati-va de la trunchi la varfurile ramurilor. Ascunde firele si pastreaza-ti atentia asupra luminilor infasurandu-le in jurul ramurilor, mergand din interior spre spre varfuri. Evitati plasarea luminilor in partea din fata a bradului deoarece acest lucru va pastra firele la vedere.

  • Infasurati luminile lejer in jurul fiecarei ramuri, aproximativ 12 lumini pe ramura, extinzand-le in zonele in care sunt vizibile. Puteti plasa mai putine lumini pe partea din spate a bradului daca este foarte aproape de perete.
  • Evitati sa va puneti mai mult de trei siruri de lumini, deoarece acestea ar putea fi arse. Utilizati cablul de extensie pe care l-ati plasat in centrul bradului pentru a conecta luminile de pe al patrulea lant. Legati-le intre ele pentru a le mentine in siguranta.
  • Incepeti de la partea de jos a bradului.Daca doriti ca luminile sa arate natural, plasati-le la intamplare peste si in jurul bradului. Evitati crearea de modele sau spirale. Puteti plasa, de asemenea, unele lumini pe ramurile mai departe interioare, impreuna cu altele pe partea din fata pentru a crea un sentiment de adancime.
  • Derulati in sus si in jos firele de instalatii de Craciun, daca aveti o cantitate limitata de lumini sau daca bradul este mai inalt. Acest lucru te va ajuta sa termini mai rapid decorarea bradului cu aceste lumini. Pozitionati luminile de sus in jos, astfel incat sa lucrati intotdeauna intr-o singura directie.

Utilizati cabluri pentru a tine luminile in loc. Daca luminile cad de pe ramuri sau daca doriti un design mai specific, utilizati cabluri speciale (sub forma unei flori) pentru a mentine luminile in loc. Infasurati aceste fire in jurul firelor usoare si indoiti capetele libere ale firelor florarului in brad pentru a preveni ranirea oricui. Puteti cumpara aceste cabluri de la florarul local sau la magazinul de artizanat.


Evitati carligele.
 Daca utilizati carlige pentru a plasa luminile, un vant puternic le poate deplasa cu usurinta. Utilizati cleme speciale din plastic pe care le puteti cumpara de la un magazin casnic sau cu elemente de fixare. Puteti gasi aceste obiecte, de asemenea, le la un magazin de ambarcatiuni.
Asigurati-va ca exista o priza de lucru in aer liber.
 Testati prizele exterioare pentru a va asigura ca functioneaza corect inainte de a conecta luminile. Pastrati cablurile ordonate, departe de traseele unde ar putea provoca calatorii.

Mentineti securitatea

Asigurati-va ca toate luminile sunt compatibile. Luminile de Craciun pot fi atasate de la un capat la altul sau stivuite. “End-to-end” este, de asemenea, cunoscut sub numele de “lant-la-lant.” Prizele stivuite pot atasa mai multe siruri de lumini in comparatie cu prizele cu lant. Cititi instructiunile si specificatiile fiecarei instalatii de lumina pentru a va asigura ca luminile sunt compatibile, inainte de a le cumpara.

Bradul din exterior nu se decoreaza ca unul de interior

Binenteles ca bradul pe care il ai i curte nu vei putea sa il decorezi ca cel din interior. Evita sa atarni in bradul de exterior decoratiuni usoare sau din materiale precum hartie carton etc, pentru ca vremea, le va deteriora rapid. Pentru bradul de exterioe, este suficienta doar o instalatie brad luminoasa si cateva globuri din materiale rezistente la vreme rea.

0 Shares
You May Also Like