Cum am slabit cu mâncare gatita?

Cum am slabit cu mâncare gatita?

0 Shares
0
0
0

Regimul alimentar a însemnat mereu pentru mine o problema . Oricât as fi încercat, nu reuseam niciodata sa ma ma debarasez de obiceiurile proaste. Consumul de junk food era la ordinea zilei, lucru care a început sa sa-si puna amprenta asupra mea.

Kilogramele în plus deveneau tot mai vizibile, energia de care dispuneam era una din ce în ce mai redusa, iar pofta de mâncare-tot mai mare. Devenise cât se poate de limpede ca trebuia sa iau masuri urgente.

Un sfat pe care l-am auzit în mod repetat era ca ar trebui sa consum mâncare gatita, deoarece aceasta reuseste sa „tina de foame” mai bine, diminuînd pofta constanta de mâncare, asociata consumului de alimente nesanatoase.

Aceasta idee, desi tentanta, ridica de la sine un numar de probleme. Trebuie sa ecunosc ca eu unul nu stiu sa gatesc (în afara lucrurilor de baza) si  chiar si daca as stii, nu dispun de timpul necesar pentru a pregati o masa decenta. Cautând o solutie pentru aceste probleme, am  dat de site-ul de catering  FoodEvolution.ro.

Am fost surprns, în primul rând, de aria larga de produse incluse în meniu: sarmale, fasole, pilaf, mâncare turceasca, etc. Îmi ofera sansa de a alege între mâncarea traditionala (ceea ce mâncam la bunici) si delicatese din afara, am ocazia sa experimentez.

De asemenea, meniul include mâncare de post, vegana, cât si alte tipuri, astfel fiind destinata unui public foarte larg.  Preturile sunt, de asemenea, variate. Exista optiuni mai accesibile, desi mâncarea gatita în general este mai costisitoare, dar acest lucru nu afecteza nicidcum calitatea produsului oferit, ci doar cantitatea.

Mâncarea este facuta în conditii atent gândite, astfel încât riscul de raspândire a virusului este minim, iar siguranta  clientilor si a consumatorilor este pe primul loc. Transportul este gratuit si extrem de punctual. Personal, am fost foarte multumit de grija si amabilitatea curierilor.

Mi se pare incomplet sa vorbesc despre serviciile oferite fara sa fac o trimitere macar la experienta mea personala. Asa cum am spus mai sus, am descoperit FoodEvolution.ro în urma problemei mele de alimentatie, respectiv, cautarea unei solutii. Prima data mi-am comandat o portie de chiftele marinate. Nu am absolut niciun comentariu legat de calitatea mâncarii.

Am fost suficient de multumit încât sa fiu convins ca vor urma viitoare comenzi. Acest lucru a devenit un obicei pentru mine. Totusi, dupa cum aveam sa observ,  ajunsesem sa manânc mult mai rar fata de perioada de dinainte. Nu încerc sa spun ca ratam vreuna dintre cele 3 mese, nici ca ajunsesem sa ma înfometez, doar ca am încetat sa mai manânc în afara meselor.

Am fost socat sa realizez asta, în conditiileîn care asa ceva parea o fantezie înainte.  Este greu sa renunti la un obicei, mai ales la cele alimentare, dar iata ca am reusit sa fac si acest lucru.

Efectele conrastau mult cu cele ale alimentatiei de tip junk food: ma simteam mult mai odinit, nu mai simteam nevoia sa manânc încontinuu si pierdusem si kilograme . Da, am slabit cu ajutorul produselor  Food Evolution si a unor exercitii fizice (limitate de conditiile pandemiei).

0 Shares
You May Also Like