Cum alegi un service gsm?

Cum alegi un service gsm?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand iti cumperi un smartphone, mai mult ca sigur te gandesti ca ai vrea sa poti utiliza terminalul fara probleme o perioada de timp cat mai indelungata.

Acest lucru se poate intampla, insa pentru asta va trebui ca mai intai de toate sa echipezi telefonul cu accesoriile compatibile acestuia de protectie, pentru ca in caz contrar, vei efectua o vizita la un service gsm Bucuresti mult mai rapid decat ai crede.

Ei bine, se poate intampla si sa iti cumperi un smartphone, sa il ingrijesti ca la carte, insa acesta sa se defecteze fix atunci cand te astepti mai putin. Daca problema aparuta nu este cauzata de vreun soc mecanic, sau de intrarea in contact cu apa sau cu alte lichide, atunci iti poti repara telefonul pe baza certificatului de garantie.

O astfel de reparatie dureaza insa destul de mult, astfel ca vei astepta aproximativ doua saptamani pana in momentul in care vei putea sa te folosesti din nou de telefon.

In cazul in care nu ai de gand sa astepti atata timp pentru a te putea folosi din nou de terminal, cu siguranta te vei gandi sa incepi pe cont propriu sa cauti un service gsm profesionist, pentru a-ti repara de urgenta telefonul.

Cu siguranta sunt in fiecare oras al tarii mai multe astfel de service-uri, asa ca si la tine in oras vei gasi cateva cel putin.

Pentru a depista care service este mai bun, ai putea sa intrebi cateva persoane cunoscute, pentru ca doar asa iti vei putea da seama daca la service se lucreaza profesionist.

Deasemenea, mai este important de precizat faptul ca intr-un service gsm profesionist se lucreaza numai cu componente noi si originale

In cazul in care ti se recomanda sa duci telefonul la un service unde nu se lucreaza cu piese noi si originale, atunci trebuie sa refuzi din start aceasta oferta pentru ca acela nu este un service profesionist, iar calitatea reparatiei va fi una indoielnica.

Este iarasi important sa stii faptul ca daca iti vei duce la reparat telefonul la un service, daca acesta este profesionist, vei beneficia de o perioada de garantie in schimbul reparatiei efectuate, dar si in schimbul piesei inlocuite.

In cazul in care insa te duci cu telefonul la un service gsm pentru reparatia terminalului, insa de acolo ti se va spune ca nu vei beneficia de o perioada de garantie, atunci mai mult ca sigur va trebui sa iti indrepti atentia spre alt service.

De ce? Pentru ca acel service nu este profesionist, iar calitatea reparatiei cu siguranta nu va fi una foarte buna.

Asadar, dupa cum se poate observa, se pot gasi mai multe criterii in functie de care iti poti da seama daca un service gsm este profesionist sau nu.

Indiferent de gradul de complexitate al reparatiei, si de pretul pe care il ai de platit in schimbul acesteia, va trebui sa alegi neaparat sa iti duci telefonul la reparat la un service profesionist, iar asa vei fi linistit pentru calitatea reparatiei prestata.

 

0 Shares
You May Also Like