Cum alegi un fotograf potrivit pentru nunta?

0 Shares
0
0
0

Nunta este considerata a fi momentul cel mai frumos din viata unui cuplu, iar cei care au trecut recent prin acest moment, sunt constienti de faptul ca organizarea acestui eveniment incepe cu cel putin un an inainte. Ce restaurant sa alegi pentru petrecere, ce tematica vreti sa aveti? Dar, oare decorul cum ar trebui sa fie?

Toate aceste pregatiri cu siguranta vor fi destul de stresante, insa ele sunt cele care vor duce in final la o nunta perfecta.

Acestea sunt detaliile care fac diferenta si care vor ajuta la organizarea de asa natura incat sa aveti parte de nunta visurilor voastre, ceea ce inseamna ca si amintirile vor fi memorabile, mai ales in cazul in care la eveniment va fi angajat un fotograf profesionist.

Aici poate aparea insa o mica problema, tinand cont de numarul mare de fotografi din fiecare oras. Vom dezbate acest subiect insa in continuare, pentru ca misiunea de alegere a unui fotograf nunta Ramnicu Valcea sa nu reprezinte o misiune atat de complicata precum pare la prima vedere.

Fotograful este considerat a fi magicianul momentelor tale de neuitat. Fiecare fotografie facuta de catre acesta in cadru organizat, fiecare instantaneu facut va reprezenta o mica din povestea voastra si va fi de-asemenea amintirea voastra de la eveniment.

Fotograful este considerat magicianul care creaza amintirile de neuitat pentru nunta voastra!

Dupa ce ati ales in sfarsit locatia evenimentului si dupa ce data a fost stabilita, urmatorul pas este sa alegeti fotograful si cameramanul pentru nunta, iar de preferat ar fi sa faceti alegerea fotografului si a cameramanului cel putin cu un an inainte, pentru a avea siguranta faptului ca in data in care ati stabilit nunta, cameramanul si fotograful nu sunt deja rezervati de catre alt cuplu.

In cazul in care alegerea fotografului pentru marele vostru eveniment pare o sarcina greu de realizat, iata cateva detalii de care trebuie tinut cont, pentru a face alegrea potrivita.

  1. Tineti cont de recomandarile prietenilor si a cunostintelor care s-au casatorit recent (si nu numai). Chiar daca acestia nu au facut nunta inaintea voastra, poate au fost invitati la alte nunti, iar acolo au vazut un fotograf nunta Ramnicu Valcea profesionist din toate punctele de vedere, si pe care vi-l vor recomanda.

Sau, poate aveti prieteni care s-au casatorit recent si care sunt dispusi sa va arate pozele de la nunta, si va vor oferi informatii despre raportul calitate – pret. Acestia va vor informa si daca au fost multumiti de calitatea serviciilor prestate de catre fotograf sau nu.

  1. Cautati fotograful pe internet

Exista multi fotografi de nunta care au site-uri personale. Pe site-urile respective prezinta diferite oferte pentru a atrage mirii. De exemplu, pe un asemenea site, fotograful poate prezenta un pachet foto compus din fotografii nelimitate, galerie foto online securizata, sedinta foto in ziua nuntii si dupa nunta, albume foto pentru miri si nasi de diferite marimi.

Exista fotografi care isi lasa doar datele de contact pe site, si care va vor prezenta la telefon sau la intalnire mai multe detalii cu privire la serviciile oferite si la pretul acestora.

Tot in mediul online, puteti cauta recenzii despre fotografii din oras, si cu siguranta despre fiecare dintre cei mai cunoscuti fotografi nunta, veti afla noutati. De preferat ar fi sa contactati mai intai de toate, acel fotograf care are doar recenzii pozitive care provin din partea fostilor sai clienti.

Inainte de a face cea mai potrivita alegere privind fotograful nuntii voastre, trebuie sa luati in calcul cateva detalii organizatorice, precum urmatoarele:

Bugetul

Intodauna este important sa puneti accentul mai intai de toate pe raportul calitate-pret si al fotografiilor, si este important sa incercati sa aveti un buget mediu.

Nu de fiecare data ceea ce este scump inseamna ca este, sau ceea ce este mai ieftin este de proasta calitate. Tocmai din acest motiv, stabiliti un buget care sa va permita sa puteti negocia pretul punctual la intalnirea cu fotograful pe care doriti sa il angajati.

Contract de prestari servicii

Pentru a va asigura de faptul ca fotograful ales nu incearca sa va pacaleasca, este important sa solicitati incheierea unui contract. Acesta va oferi siguranta ambelor parti. In plus, in contract sunt mentionate pretul, data si ora nuntii, locatia, etc.

In contract pot fi de-asemenea mentionate diferite clauze, cum ar fi inlocuirea fotografului la eveniment daca acesta pateste ceva, sau ce se intampla daca se anuleaza evenimentul. Toate aceste detalii ar trebui trecute in contract.

Tot in contract sunt mentionate serviciile foto de care beneficiati (fotografii in ziua nuntii, sedinte foto dupa nunta, poze nelimitate, etc).

Asadar, dupa cum se poate vedea din randurile de mai sus ale acestui articol, atunci cand doriti sa angajati cel mai bun fotograf nunta pentru evenimentul dvs., trebuie sa incepeti cautarile cu cel putin un an inainte; si trebuie sa cunoasteti toate datele inainte de a semna un contract.

0 Shares
You May Also Like