Blog Culoarea sezonului toamna – iarna 2017

Culoarea sezonului toamna – iarna 2017

0 Shares
0
0
0

Se stie faptul ca fiecare sezon vine cu tendinte noi in ceea ce priveste moda si imbracamintea, asa ca si in acest final de an, daca vrei sa fii la moda, trebuie sa stii care sunt tendintele modei si trebuie sa stii care este culoarea sezonului toamna – iarna 2017.

Una dintre culorile care se vor purta in sezonul de toamna – iarna al acestui an, va fi fara indoiala culoarea albastru, insa nu se va purta numai albastru inchis sau deschis, ci si toate devrivatele acestei culori primare.

Nu a trecut foarte mult timp de la momentul in care culoarea albastra a fost considerate a fi un faux – pas, insa stim cu totii faptul ca stereotipurile si tendintele modei se schimba de la un sezon la altul.

De aceasta data, culoarea bleumarin va reveni mai spectaculos ca niciodata, si mai mult ca sigur aceasta va deveni prima ta optiune in momentul in cae iti vei dori sa alegi o tinuta pe care sa o porti pe timpul acestui sezon rece.

In situatia in care consideri ca aceasta culoare reprezinta mai degraba o alternativa demodata sau invechita, in mod cert criticii de mod ate vor face sa iti schimbi aceasta parere, si te vor ajuta sa te indragostesti sis a iubesti aceasta nuanta distinsa si eleganta.

Tonurile roiale de albastru electric reprezinta si ele o idee foarte inteleapta, insa vei putea sa iti indrepti atentia si spre o rochie albastra, pe care sa o porti impreuna cu un clutch care sa aiba o nuanta contrastanta insa complementara. Culoarea acestui accesoriu ar putea sa fie mov de exemplu.

In situatia in care nu stii ce nuanta de albastru ti se potriveste, atunci poti sa cauti pe site-urile caselor de moda mai multe detalii, sau poti sa cauti informatii pe tot felul de bloguri de moda sau poti deasemenea sa vizitezi tot felul de forumuri.

Ei bine, si daca tot am adus in discutie ceva mai devreme rochia albastra, trebuie precizat faptul ca in ceea ce priveste aceste articole de vestimentatie, pentru a fi la moda in acest sezon, fie iti indrepti atentia spre rochii dantela, fie te orientezi spre rochii din catifea.

Atat dantela cat si catifeaua sunt doua materiale excelente din care se pot croi rochiile, ele sunt materiale elegante si rafinate,iar rochiile din acest material cu siguranta te vor ajuta sa iesi in evidenta prin eleganta.

Din ceea ce se poate observa in acest articol, culoarea albastru este la moda in sezonul de toamna – iarna 2017, insa cu siguranta poti sa iti indrepti atentia spre o rochie din dantela sau spre o rochie din catifea care sa nu fie chiar albastra, ci sa aiba o culoare derivata de la culoarea primara albastru.

Pe langa rochie, daca iti vei alege cu o foarte mare atentie si accesoriile, mai mult ca sigur vei reusi sa iesi in evidenta oriunde vei merge, si vei avea o tinuta pur si simplu spectaculoasa.

Daca nu vei dori o rochie albastra sau care sa fie intr-o culoare derivata de la albastru, vei putea sa iti alegi orice alta rochie din catifea sau din dantela, pentru ca aceste materiale sunt la moda in acest sezon.

 

0 Shares
You May Also Like