Consumi paine din comert? Iata cea mai buna alternativa pentru a-ti pregati cele mai bune si sanatoase produse de panificatie

Consumi paine din comert? Iata cea mai buna alternativa pentru a-ti pregati cele mai bune si sanatoase produse de panificatie

0 Shares
0
0
0

Consumand paine si alte produse din cereale cumparate in magazine, trebuie sa accepti oferta producatorilor. Ei sunt cei care determina compozitia acestor produse, ghidati de propriile beneficii. Aceste produse sunt supuse unei „prelucrari” industriale, in urma careia isi pierd majoritatea nutrientilor si vitaminelor naturale.

Mai mult, acestea sunt „imbogatite” cu multe substante chimice pentru a-i extinde durabilitatea, pentru a-i imbunatati aspectul si mirosul.

In zilele noastre, pe masura ce creste gradul de constientizare a stilului de viata sanatos si a nutritiei, tot mai multi oameni incep sa se indeparteze de astfel de produse procesate fara valoare si sa le inlocuiasca cu produse naturale.

Acestea sunt preparate manual in propria casa din ingrediente naturale direct din natura. Datorita acestui fapt, ceea ce pregatesti tu este cea mai sanatoasa masa pe care o poti obtine. Contine o multime de vitamine, minerale si substante nutritive intr-o forma complet naturala, nemodificata.

O moara de cereale 2 in 1 Alpin pentru casa a fost creata in conformitate cu aceasta idee pro-naturala. Datorita ei, fiecare dintre oameni poate macina cu usurinta cantitatea necesara de faina in orice moment, in cateva minute.

Cu aceasta faina proaspata, naturala si foarte sanatoasa, poti crea orice produse de patiserie si feluri de mancare. Incepand de la o paine delicioasa, parfumata, de paine de casa proaspat coapta, prin rulouri de mic dejun din cereale integrale cu umplutura naturala de fructe, pana la paste de casa, din cereale integrale si multe altele.

Care sunt beneficiile unei mori de cereale de casa?

  • Obtii faina complet naturala si, prin urmare, cea mai valoroasa. Este plin de substante nutritive, inclusiv vitamine B, vitamina E, minerale, fibre si proteine. Asa, ai garantia ca nu exista substanta chimica, conservanti sau alte imbunatatiri in ea – ca in fainurile „comerciale”.
  • Obtii faina integrala , adica una in care cerealele integrale sunt macinate cu toate elementele lor, care contin toti nutrientii, vitaminele, enzimele si mineralele. Nimic nu este distrus sau indepartat, asa cum se face in productia de faina „de cumparat”.
  • Nu trebuie sa te limitezi la faina standard de grau, care este folosita pentru a coace majoritatea painii „cumparate”. Poti experimenta macinand orice tip de faina. Datorita acestui fapt, beneficiezi de diferitele proprietati nutritive ale multor tipuri de cereale, iti imbogatesti dieta si descoperi noi arome . Moara de macinat permite macinarea nu numai a tuturor celor 7 tipuri de cereale de baza (grau, secara, ovaz, orz, porumb, orez brun sau mei), ci si a tuturor subspeciilor lor, cum ar fi speltul. De asemenea, poti macina diferite soiuri de porumb.
  • Ai intotdeauna cea mai proaspata faina, care este mai sanatoasa si mai gustoasa . Trebuie amintit ca substantele nutritive importante din faina incep sa dispara imediat dupa macinare, astfel incat prelungirea termenului de valabilitate al fainii inseamna o pierdere a valorii nutritionale. Datorita unui mori de casa, poti macina cantitatea necesara de faina “din mers”.
  • De asemenea, ca si cafeaua, faina isi pierde aroma in timp. Faina proaspata este mult mai gustoasa , datorita careia produsele coapte si felurile de mancare obtinute din ea capata un gust exceptional.
  • Nu exista probleme cu stocarea. Boabele de cereale pot fi depozitate mult timp fara a le compromite proprietatile. Deci, poti depozita orice stoc de cereale. Cu toate acestea, ori de cate ori pregatesti un fel de mancare cu faina ca ingredient, pur si simplu iei o portie din boabe si macini exact cata faina ai nevoie in cateva clipe. Nimic nu este irosit.
0 Shares
You May Also Like