Cine cumpara cabine de paza?

Cine cumpara cabine de paza?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta, fiecare antreprenor isi doreste ca firma pe care o detine sa fie pazita 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru ca persoanele neautorizate sa nu poata intra in incinta firmei sau in parcarea firmei.

Deasemenea, antreprenorii aleg sa opteze pentru serviciile oferite de catre firmele de paza cu care incheie contract, si datorita faptului ca nu isi doresc ca hotii sa poata sustrage bunuri din firmele pe care acestia le detin.

Ei bine, tocmai acestea sunt cele mai importante doua motive pentru care antreprenorii aleg sa incheie contracte cu firmele de paza din zona, astfel incat firmele si parcarile firmelor pe care le detin sa fie pazite exemplar.

Pentru ca totul sa decurga perfect, dupa incheierea contractului de colaborare intre firmele antreprenorilor si firmele de paza, trebuie ca agentii de securitate sa inceapa sa isi desfasoare activitatea, asa ca acestia au nevoie de o cabina paza.

Pentru antreprenori insa cu siguranta nu este atat de usor precum pare ca sa aleaga o cabina de paza, dat fiind faptul ca acestea trebuie sa indeplineasca anumite criterii foarte importante.

Antreprenorii care trebuie sa cumpere o cabina de paza pentru ca firmele pe care le detin sa fie pazite, trebuie sa isi indrepte atentia spre acele cabine de paza chesonate. Aceste cabine sunt prevazute cu pereti dubli, cu finisaj la interior si care prezinta o foarte buna izolatie termica.

Antreprenorii care isi doresc, pot opta si pentu cabine de paza nechesonate, care spre deosebire de cabinele de paza chesonate, nu prezinta finisaj la interior, si nici nu au peretii dubli.

Un amanunt interesant care trebuie mentionat aici este acela ca majoritatea antreprenorilor aleg sa isi indrepte atentia spre cabine de paza importate din Turcia sau din alte tari. Exista insa si antreprenori care aleg sa isi indrepte atentia spre cabinele de paza fabricate in Romania.

Antreprenorii care se afla in cautarea unei cabine de paza, pot sa isi indrepte atentia spre o cabina modulara tip container, care are o structura solida, metalica, iar peretii sunt executati din panou sandwich cu spuma poliuretanica, iar ferestrele sunt dotate cu geamuri termopane de 24 milimetri.

Aceste cabine de paza sunt de calitate superioara, atat in ceea ce priveste izolarea termica, cat si in ceea ce priverste rezistenta, insa marele dezavantaj al acestor cabine de paza este acela ca ele sunt cu aproximativ 20-30% mai scumpe decat cabinele de paza modulare, din fibra de sticla, pentru ca si costurile de productie sunt mai mari.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii pe care cu siguranta trebuie sa le cunoasca toti acei antreprenori care au de gand sa cumpere o cabina de paza pentru ca agentii de securitate sa aiba unde sa stea atunci cand le pazesc firma si parcarea firmei.

Un amanunt foarte interesant este acela ca anumiti antreprenori aleg chiar sa isi cumpere cabine de paza second hand, dat fiind faptul ca acestea sunt mai ieftine decat cabinele noi, insa cu siguranta acestea nu sunt foarte rezistente, si pot prezenta urme de uzura, precum lovituri sau indoituri.

0 Shares
You May Also Like