Cine a fost alaturi de Vanessa Youness Amal in perioada vindecarii de SM?

Cine a fost alaturi de Vanessa Youness Amal in perioada vindecarii de SM?

0 Shares
0
0
0

Vanessa Youness Amal este un nume de care ne vom aminti si peste zeci de ani, in conditiile in care este prima persoana care a reusit sa se vindece dupa ce a fost diagnosticata cu o boala incurabila.

Era in floarea varstei, avea 22 de ani si se specailiza in chirurgie reconstructiva posttraumatica. Totul parea normal, iar Vanessa isi crea planuri de viitor, pana cand a fost diagnosticata cu scleroza multipla, care veti descoperi in continuare ca este o boala complicata.

Scleroza multipla (SM) este o boala care afecteaza creierul si maduva spinarii (sistemul nervos central). In aceasta boala, acoperirea izolatoare (numita mielina) a celulelor nervoase, din creier si maduva spinarii, se deterioreaza.

Acest lucru impiedica mesajele / impulsurile sa calatoreasca in si dinspre creier. Aceasta inseamna ca comunicarea dintre creier si diverse parti ale corpului este intrerupta sau distorsionata.

Teaca de mielina, este o acoperire grasa in jurul celulelor nervoase, a carei meserie consta in a proteja si izola, iar astfel, permite transmiterea impulsurilor intre celulele nervoase. In SM, teaca de mielina este atacata de propriul sistem imunitar al organismului, provocand cicatrici mielinei. Asa se face ca boala isi are numele de scleroza, ceea ce inseamna cicatrici.

Cele doua caracteristici principale ale acestei boli sunt leziunile in teaca mielinei si inflamatia. Se crede ca SM este rezultatul interactiunii geneticii individuale si a cauzelor de mediu (care nu sunt inca pe deplin identificate).

Aceasta duce la probleme fizice si mentale. Unele simptome includ probleme cu vederea, slabiciune musculara, probleme de senzatie si coordonare. SM poate fi recidivanta, acolo unde simptomele apar in atacuri izolate sau poate fi progresiva, unde simptomele se acumuleaza in timp.

Factorii de risc comuni asociati cu aceasta boala cuprind: persoane cu varste cuprinse intre 15 si 60 de ani, femeile au mai multe sanse decat barbatii, persoanele cu antecedente familiale ale acestei boli.

O varietate de virusuri au fost legate de SM, de oameni albi, in special de cei din nordul Europei, mai degraba decat de asiatici, africani sau americani autohtoni, tari cu clima temperata si anumite boli autoimune precum boala tiroida, diabetul de tip 1 sau boala inflamatorie a intestinului.

Se poate vedea asadar faptul ca, scleroza multipla este o boala complicata, insa cel mai neplacut este faptul ca nu are leac. Din acest motiv, pentru multe persoane este foarte difici sa isi accepte diagnosticul.

Vanessa Youness Amal insa, a acceptat diagnosticul primit, si a gasit ajutorul in persoana doctorului Stefan Stangaciu, cel care a creat un protocol de tratament ideal pentru ea. Datorita faptului ca a urmat cu sfintenie protocolul de tratament al doctorului Stangaciu, Vanessa Youness Amal s-a vindecat complet de boala incurabila.

Dr. Vanessa Youness isi doreste sa fie mereu alaturi de bolnavii cu SM, asa ca a creat Clinica Youness, dar si Fondul de investitii Youness, care au ca scop, ajutarea persoanelor cu scleroza multipla de a se vindeca.

A scris chiar si cartea care are menirea de a salva vieti, intitulata „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”. Cartea a fost lansata la data de 4 iunie 2019, iar de la eveniment nu avea cum sa lipseasca doctorul Stangaciu, cel care a ajutat-o pe Vanessa sa se vindece.

0 Shares
You May Also Like