Cele mai populare carucioare pentru copii

Cele mai populare carucioare pentru copii

0 Shares
0
0
0

Caruciorul este primul lucru care trebuie sa le vina in minte viitorilor parinti, dat fiind faptul ca acesta este cel mai util accesoriu pentru toti parintii care au copii mici.

De ce? Pentru ca atunci cand ii scot la plimbare pe cei mici, parintii ii pot aseza in carucior. Deasemenea, chiar si atunci cand merg la cumparaturi ii pot aseza pe cei mici in carucior.

Ei bine, caruciorul este un accesoriu spre care parintii trebuie sa isi indrepte atentia cu o foarte mare grija. Acesta trebuie sa fie cat mai rezistent si cat mai sigur, si este neaparat sa fie dotat cu bara de protectie, cu centura de siguranta, cu un cadru stabil.

Deasemenea, este important ca un carucior sa cantareasca foarte putin, pentru ca in acest fel poate fi manevrat cu o mai mare usurinta. Cu cat aceasta este mai usor de manevrat, cu atat mai bine, mai ales daca discutam despre parintii care locuiesc la bloc si care nu au lift, asa ca sunt nevoiti sa urce pana la etajul 3-4 pe scari, cu caruciorul.

Un alt aspect pe care trebuie sa il aiba in vedere parintii care cauta un carucior pentru cei mici este legat de confort. Copilul trebuie sa se simta cat mai confortabil in carucior.

Ei bine, parintii care se afla in cautarea unui asemenea accesoriu, isi pot indrepta de exemplu atentia spre un carucior clasic cu landou, care are roti mari, si care este mare si spatios. Un asemenea carucior are suspensii bune, motiv pentru care ii asigura bebelusului un transport confortabil.

Un asemenea carucior este destul de scump, insa este construit in asa fel incat sa poata fi folosit de mai multe generatii. Parintii care opteaza pentru un asemenea carucior atunci cand au primul copil, pot folosi caruciorul si pentru al doilea sau al treilea copil, daca va fi cazul.

Marele dezavantaj insa al unui asemenea carucior este acela ca nu poate fi depozitat in masina, si nici nu poate fi folosit pentru mersul cu autobuzul.

Exista apoi si carucioare copii 2 in 1 pentru cei mici, care includ un sasiu si un scaun cu copertina care ii ofera bebelusului protectie solara, si care poate fi transformat in landou atunci cand este inclinat pe spate.

Un asemenea carucior are o serie importanta de avantaje. In primul rand, caruciorul poate sta cu fata la parinte. Apoi, un asemenea carucior are sasiul asemanator cu un carucior clasic, ceea ce inseamna ca si un carucior 2 in 1 este confortabil pentru bebelus.

Pentru parintii care au de facut mai multe drumuri pe timpul zilei, un asemenea carucior poate sa reprezinte cea mai buna solutie, daca nu au cu cine sa lase acasa bebelusul.

Un carucior 2 in 1 are un pret atractiv si este si usor de manevrat, asa ca parintii care nu dispun de foarte multi bani, isi pot indrepta atentia spre un asemenea carucior.

Exista si carucioare 3 in 1, care sunt ideale pentru bebelusi dat fiind faptul ca le ofera parintilor posibilitatea de a se uita tot timpul la bebelusi. Aceste carucioare au mai multe functii, precum landou detasabil, roti mobile sau posibilitatea de a se plia. Un asemenea carucior este alcatuit din sasiu, landou si scaun pentru sezut in fund, care sunt detasabile si interschimbabile.

0 Shares
You May Also Like