Cele mai mari avantaje ale telefoanelor Android

Cele mai mari avantaje ale telefoanelor Android

0 Shares
0
0
0

A avea un smartphone in zilele noastre, este o necesitate pentru fiecare dintre noi, iar oamenii isi doresc un dispozitiv care sa faca fata cerintelor, si care sa functioneze fara probleme.

Tocmai din acest motiv, majoritatea celor care intentioneaza sa isi cumpere un smartphone, isi indreapta atentia spre cele mai noi dispozitive, lansate pe piata de catre cei mai renumiti producatori.

In ciuda faptului ca si Apple este un producator de top, care vine in intampinarea utilizatorilor cu dispozitivele iPhone care sunt foarte performante, utilizatorii prefera totusi mai mult telefoanele Android.

Acestea au preturi mai atractive in comparatie cu dispozitivele iPhone, daca discutam despre piese telefoane, piesele dispozitivelor Android sunt mai ieftine decat piesele pentru iPhone, iar preturile accesoriilor telefoanelor Android, sunt mai ieftine decat preturile telefoanelor scoase pe piata de catre Apple.

Exista insa multe avantaje pe care le au telefoanele Android, iar in continuare vom discuta despre acest subiect.

  1. O mare varietate de optiuni

Cand vine vorba despre iPhone, utilizatorii au putine optiuni. Cand insa vine vorba despre telefoanele Android, exista un numar mare de producatori pe piata (Samsung, Huawei, Sony, Nokia, LG, iar acestea sunt doar cateva exemple).

Practic, utilizatorii isi pot indrepta atentia spre brandul preferat, iar ulterior, isi pot alege modelul preferat de la brandul preferat.

  1. Memoria RAM

Cu totii stim cat de importanta este memoria RAM pentru un telefon, iar aici telefoanele Android sunt cu mult inaintea dispozitivelor iPhone. Daca un iPhone are maxim 6 GB RAM, majoritatea telefoanelor Android din gama midrange au intre 4 si 6 GB RAM memorie.

Cat despre telefoanele high end, toate acestea au de la 6 GB in sus memoria RAM. Exista telefoane Android care au memorie de 12 GB RAM, deci memoria lor RAM este dubla in comparatie cu memoria unui iPhone.

  1. Spatiu de stocare intern

De multe ori, cei care cauta sa isi cumpere un smartphone, mai intai de toate pun pret pe spatiul de stocare intern, dat fiind faptul ca intentioneaza sa stocheze tot felul de fisiere, date, poze, muzica, etc. in telefon.

Pentru acestia, spatiul de stocare este foarte important. Majoritatea telefoanelor Android din gama midrange au minim 64 GB. Exista insa multe telefoane Android care au 128 sau 256 GB spatiu de stocare.

Ba chiar mai mult, pentru cei care isi doresc acest lucru, pot sa opteze pentru atasarea unui card de memorie (ceea ce la iPhone nu este posibil), iar astfel isi vor extinde foarte mult memoria, chiar si cu 512 GB.

  1. Transferul fisierelor pe PC

Cei care folosesc un computer Mac, pot sa transfere cu usurinta fisierele din telefon in PC si invers. In schimb, lucrurile se complica atunci cand se doreste transferul pe un PC care foloseste windows. De ce? Pentru ca platforma iOS impune descarcarea si instalarea unui program iTunes, pentru ca transferul pozelor, a filmarilor, a mp3-urilor sau a altor fisiere sa se poata realiza.

  1. Sistemul de operare mai usor de utilizat

Pentru cei care folosesc iPhone de ceva timp, sistemul de operare iOS nu pare dificil de utilizat, acestora chiar le place.

Cu toate acestea insa, sistemul de operare Android este mult mai usor si mult mai simplu de utilizat de catre utilizatori. Multora le place mult mai mult interfata Android decat interfata iOS, iar din acest motiv isi indreapta atentia spre aceste dispozitive.

Iata asadar, 5 exemple de situatii in care telefoanele Android au un avantaj in comparatie cu dispozitivele iPhone. Acesta este motivul pentru care, majoritatea utilizatorilor prefera telefoanele mobile inteligente, care au sistemul de operare Android, indiferent ca sunt de la Samsung, sau alt producator de pe piata.

0 Shares
You May Also Like