Cele mai frumoase lumini pentru bradul de Craciun

Cele mai frumoase lumini pentru bradul de Craciun

0 Shares
0
0
0

Iluminarea unui brad de Craciun este una dintre cele mai importante parti ale decorului. Exista mai multe tipuri de lumini, in partea de aspect exista diferite culori, modele, densitatea punctelor de lumina etc., dar, in plus, trebuie sa luam in considerare aspecte precum pretul, eficienta energetica, lungimea ghirlandei etc. Alege cele mai bune instalatii de Craciun.

Mai jos am selectat cele mai bune lumini pentru bradul de Craciun de pe piata, atat in ceea ce priveste pretul, cat si calitatea.

Lumini led pentru bradul de Craciun

Aceste lumini pentru brazii de Craciun sunt cele pe care le recomandam, deoarece folosesc curentul electric ca sursa de energie si, astfel, evita sa cheltuiasca bani pe baterii. In plus, tipul de iluminare cu LED-uri pe care il au, straluceste cu mult mai multa intensitate decat altele, evitand astfel ca, pe masura ce bateria se epuizeaza, sa se stinga. Un alt avantaj este ca toate optiunile au o multime de recenzii pozitive.

In acest caz, am alege intre doua optiuni. Primul, cel mai conservator si clasic ar fi primul produs: culoarea alba calda care ofera o senzatie confortabila, 120 de led-uri, Eficienta A + si este, de asemenea, cea mai ieftina. A doua cea mai vesela si distractiva optiune ar fi ghirlanda colorata, 100 de LED-uri, cu 8 efecte de lumina care pot fi selectate dintr-un controler.

In cazul in care avem un brad de Craciun alb si pentru a impiedica culoarea cablului sa iasa in evidenta pe bradul alb de Craciun, am alege ultima optiune: un alb pur care se combina perfect cu culoarea ramurilor si care transmite o lumina rece si eleganta. Eficienta A +++

Lumini LED pentru bradul de Craciun (baterii)

Luminile led pentru brazii de Craciun cu baterii sunt o alta optiune, ceva mai putin confortabila, dar perfecta pentru incaperi in care nu avem prize in apropiere. Pe langa faptul ca este un iluminat cu LED-uri, cu greu consuma energie, astfel incat bateriile sa poata dura practic intregul sezon de Craciun fara a se strica. In acest caz, selectam ghirlande de diferite culori, toate de 10 m lungime si eficienta A +++.

Deoarece una dintre cele mai importante parti ale iluminarii unui brad de Craciun este culoarea, va recomandam sa folositi o lumina de aceeasi culoare cu bradul, dar pentru brazii traditionali de Craciun, verde, va recomandam culoarea alba calda, sau luminile multicolore. In plus, aceste lumini vin cu o telecomanda care ne permite sa alegem diferitele modele de iluminare.

Lumini in aer liber pentru bradul de Craciun

In cazul in care dorim sa instalam un brad de Craciun in gradina, trebuie sa fim atenti atunci cand alegem iluminatul. Trebuie sa ne uitam mai presus de toate la ghirlandele care sunt rezistente la frig si apa. In acest caz, alegem cateva optiuni de inalta calitate perfecte pentru iluminarea unui brad de Craciun in exterior si ne decidem asupra unui model preferat. Toate au un pret accesibil si, desi mergcu lbaterii, fiind lumini LED, se care consuma cu greu.

0 Shares
You May Also Like