Cele mai cunoscute probleme pentru telefoanele P20 / P20 Lite / P20 Pro

Cele mai cunoscute probleme pentru telefoanele P20 / P20 Lite / P20 Pro

0 Shares
0
0
0

Fanii Huawei, atunci cand isi doresc un smartphone nou, isi pot indrepta atentia spre dispozitivele din gama P20 / P20 Lite / P20 Pro, care cu siguranta sunt capabile sa faca fata cerintelor utilizatorilor.

Aceste dispozitive in cele mai multe cazuri functioneaza perfect, dar exista si mici exceptii, asa ca vom prezenta in continuare cele mai cunoscute probleme pentru dispozitivele P20 / P20 Lite / P20 Pro.

Display spart

Cele mai multe dispozitive din gama Huawei P20 au nevoie de un display Huawei P20, atunci cand telefonul este scapat pe jos sau cand sufera un impact cu un obiect dur, iar display-ul telefonului se sparge. Fireste, de aceasta situatie nu poate fi invinovatit altcineva decat utilizatorul, care nu si-a protejat exemplar telefonul. Exista insa si alte posibile probleme ale acestor telefoane, pe care le vom mentiona in continuare.

Problema de descarcare prematura a bateriei

Produsele Huawei vin cu baterii puternice, iar P20 / P20 Lite / P20 Pro nu fac exceptie: 3400 mAh, 3000 mAh, respectiv 4000 mAh. Aceasta inseamna ca bateria trebuie sa va serveasca timp de cateva ore dupa incarcare completa. Cand bateria incepe sa se descarce mult prea repede, exista o serie de lucruri care ar putea fi gresite.

Puteti incepe utilizand modul de economisire a energiei din cand in cand. Puteti reduce intotdeauna luminozitatea ecranului si puteti schimba rezolutia de la FHD + la HD +. De asemenea, trebuie sa dezactivati functiile si serviciile pe care nu le utilizati la un moment dat, cum ar fi GPS si Wi-Fi. Daca problema persista, este posibil ca unele aplicatii terte sa creeze problema. Dezinstalati ultimele instalate si vedeti daca vor fi imbunatatiri. De asemenea, puteti reseta din fabrica ca ultima solutie.

Latenta sau intarziere a ecranului tactil

Unii utilizatori care detin asemenea telefoane au ales sa apeleze la Setari> Asistenta inteligenta> Control miscare pentru a dezactiva lucrurile precum captura de ecran Smart. Este posibil ca aceste gesturi sa modifice modul in care ecranul tactil raspunde. De asemenea, trebuie sa va asigurati ca modul Gloves este dezactivat in Setari> Asistenta inteligenta.

Cativa oameni spun ca o actualizare software a rezolvat problema acestora. Verificati Setari> Sistem> Actualizare sistem> Verificati actualizari si vedeti daca exista o actualizare software disponibila.

Incercati sa mergeti la Setari> Afisare si sa schimbati  rezolutia ecranului de la FHD + la HD + pentru a vedea daca asta face vreo diferenta.

Telefonul care ruleaza prea lent

Cu procesoarele lor puternice, Huawei P20 / P20 Lite / P20 Pro nu ar trebui sa fie lent. Singurul motiv pentru care telefoanele vor functiona prea lent este atunci cand procesoarele sunt supraincarcate si prea multe programe au ocupat spatiul RAM.

In majoritatea cazurilor de dispozitive inteligente care ruleaza prea lent, exista fundal aplicatii necinstite care utilizeaza puterea procesorului. Puteti face diferite lucruri pentru a rezolva aceasta problema. Pentru inceput, minimizati rata pe care o faceti multitask.

Actualizati toate aplicatiile. Eliminati orice aplicatie suspecta pe care ati instalat-o recent. Stergeti memoria din cand in cand. Daca problema este severa si persista, incercati resetarea din fabrica.

0 Shares
You May Also Like