Cele mai ciudate aplicatii pentru tableta si smartphone

Cele mai ciudate aplicatii pentru tableta si smartphone

0 Shares
0
0
0

Fiecare dintre noi folosim un dispozitiv mobil, fie o tableta, fie un smartphone in diferite scopuri. Acesta este motivul datorita caruia instalam tot felul de aplicatii.

Exista insa si aplicatii care indiferent ca sunt instalate pe o tableta Huawei sau pe un smartphone Samsung (pentru a da doar doua exemple), sunt lipsite de sens. In continuare vedem care sunt cateva dintre aceste aplicatii, conform relatarilor utilizatorilor Android.

  1. Virtual Hand Sanitizer

Aceasta este o aplicatie pentru dezinfectarea virtuala a mainilor. Trebuie sa atingeti pe ecranul tabletei sau al telefonului, pentru a obtine o portie de dezinfectant. Puteti concura cu alti utilizatori pentru fiecare atingere a ecranului tactil, aplicatia acorda un punct si mentine un rating. Recordul acestei aplicatii a fost de 43.210 de dezinfectari virtuale ale mainilor.

In cazul in care dorit sa alungati plictiseala si sa descarcati aceasta aplicatie, trebuie sa stiti ca pentru orice eventualitate, dezvoltatorii va reamintesc ca aplicatia este un simulator.

  1. SMTH

Aplicatia este pentru cei carora nu le este frica sa-si asume riscuri, iubesc entuziasmul competitiilor si sunt prieteni cu absurdul. Vi se cere sa aruncati smartphone-ul cat mai sus posibil. SMTH (inseamna Send Me to Heaven) este interesat doar de inaltimea aruncarii.

  1. Hold The Button

Un joc pentru cei care nu au absolut nimic de facut. Dezvoltatorii acestei aplicatii sugereaza sa verificati cat de rabdator sunteti. Tineti apasat butonul si incepeti sa va cronometrati timpul. Cronometrul se va opri cand eliberati butonul. Pentru a bate recordul actual, trebuie sa tineti apasat butonul timp de aproape 86 de ore.

  1. Useless Button

Butonul inutil isi justifica pe deplin numele. Este doar un buton rosu pe care il puteti apasa. Acest buton nu este responsabil pentru nimic. Chiar si sectiunea de setari de aici este doar o linie inactiva in meniul derulant.

  1. Nothing

Daca un buton fara sens nu este suficient pentru dvs., incercati aceasta aplicatie, care in recenzii este numita aproape cea mai buna si mai stralucitoare din lume. Atingeti pictograma si pe ecran apare cuvantul Nimic (Nothing). Fara efecte sonore sau grafice. Doar un cuvant pe fond alb. Utilizatorii noteaza ca aplicatia ii ajuta sa scape din agitatie si sa se inteleaga pe ei insisi.

Totusi, dezvoltatorii au pus un secret in aplicatie. Daca nu va intereseaza o simpla contemplare si aveti nevoie de o anumita activitate, scuturati-va smartphone-ul. Nimic nu va va surprinde la fel de mult ca rezultatul.

  1. Boo!

Poate cea mai neobisnuita si distractiva aplicatie din aceasta colectie. Dupa ce a inceput Boo! pe ecran apar bile amuzante de cerneala. Plutesc pe un fundal colorat, clipesc, privesc in jur. Uneori, cele mai indraznete bule se apropie de suprafata afisajului ca si cand ar incerca sa vada ce se afla pe cealalta parte a ecranului.

Magia se intampla atunci cand intoarceti smartphone-ul, astfel incat camera frontala sa va prinda fata. In acest moment, bilele fac ochi inspaimantati si se reped in toate directiile.

Apropo, nu exista animatii preinregistrate in aplicatie. Toate miscarile si expresiile faciale ale bilelor sunt calculate utilizand algoritmi complexi de simulari fizice.

  1. Beer Simulator

Aceasta aplicatie este potrivita pentru cei care, dintr-un anumit motiv, nu pot bea la petreceri. Datorita programului, smartphone-ul dvs. se transforma intr-un pahar umplut cu bere. Inclinati dispozitivul si observati cum sticla este golita.

Iata asadar ca exista si aplicatii pentru smartphone si tableta care cel putin la prima vedere sunt foarte ciudata. Cu toate acestea insa, cand va plictitisi de jocurile sau aplicatiile instalate pe dispozitiv, puteti incerca si oricare dintre aplicatiile despre care am discutat in randurile de mai sus ale acestui articol.

0 Shares
You May Also Like