Cele mai bune utilaje de constructii

Cele mai bune utilaje de constructii

0 Shares
0
0
0

Cele mai multe firme de constructii cauta pe piata cele mai bune utilaje de constructii. Bineinteles acestea trebuie sa fie cat mai avantajoase ca pret pentru a asigura firmei respective rentabilitate.

Nu este de ajuns in ziua de azi ca un utilaj pentru constructii sa fie de calitate, ci trebuie sa aiba un pret foarte bun. Astfel riscul este ca firma respectiva sa investeasca foarte multi bani in acel utilaj si sa nu isi scoata investitia. De aceea este important raportul calitate pret care va avantaja din plin clientul.

Dintre utilaje constructii foarte apreciate de clientii magazinului Epinvest.ro se remarca placile compactoare, betonierele si vibratoarele de beton. Toate acestea reprezinta utilaje extrem de necesare celor care isi desfasoara activitatea in constructii.

Placile compactoare comercializate de Epinvest.ro sunt realizate de companii cunoscute in domeniu, cum ar fi Wacker-Neuson, CST/berger sau Italia/star. Caracteristicile acestora sunt decisive de cele mai multe ori in alegerea facuta de catre clienti. Acestea au motorizare in 4 timpi, racirea cu aer si alimentarea cu benzina.

Totodata acestea au maneta de acceleratie si maner pliabil cu manson de protectie la vibratie. Talpa este turnata din fonta, iar datorita manerelor pliabile si rotilor din dotare, se poate transporta extrem de usor. Placile compactoare ocupa un spatiu foarte redus.

Un alt utilaj foarte apreciat atat de catre persoanele fizice, cat si de cele juridice este betoniera. Aceasta este indispensabila in lucrarile de constructii deoarece contribuie din plin la mixajul betonului. Epinvest.ro comercializeaza o gama larga de betoniere marca ItaliaStar, acestea fiind accesibile din punct de vedere al pretului.

Carateristicile acestora sunt foarte importante, pentru ca orice client isi doreste o betoniera care sa aiba in acelasi timp silentiozitate si exploatare de lunga durata. De exemplu, betoniera profesionala Syntesi Diffusione 140 care are motor monofazat este un produs foarte apreciat de catre clientii magazinului.

Capacitatea acesteia este de 100 litri, iar greutatea de 54 de kilograme. Betoniera poate fi tractata pentru o manevrabilitate marita in santier.

Un alt utilaj foarte apreciat de firmele sau persoanele care activeaza in domeniul constructiilor este vibratorul de beton. Acesta poate fi de doua tipuri: extern sau intern. Atat cele interne cat si cele externe sunt produse de catre firma Wacker-Neuson.

Cele externe au o durata lunga de viata si o putere de functionare pe termen lung, oferind performante maxime in aplicatiile cele mai extreme, cu functionare continua. Carcasa de vibrare este de mare rezistenta, bobinele rezistente la caldura din motorul electric precum si rulmentii speciali pentru aplicatii grele duc la costuri cu intretinerea foarte scazute. Acestea se utilizeaza in special la vibrarea prefabricatelor in forme cum ar fi grinzi, dale, borduri, pavele, placi de gard, etc.

Pe langa aceste utilaje enumerate mai sus in constructii mai este nevoie de maiuri compactoare folosite la tasarea pamantului si de generatoare care asigura necesarul de curent pentru o perioada destul de lunga. Epinvest.ro ofera aceste utilaje de foarte buna calitate la preturi extrem de avantajoase pentru clientii sai.

0 Shares
You May Also Like