Cele mai bune jocuri care se pot juca offline pe dispozitivele mobile

Cele mai bune jocuri care se pot juca offline pe dispozitivele mobile

0 Shares
0
0
0

Poate ca ai la dispozitie un dispozitiv mobil si nu ai mereu acces la internet. Ca sa nu te plictisesti si sa profiti de ceea ce iti ofera astazi platformele de jocuri electronice, poti apela la o gama variata de jocuri care, odata descarcate pe dispozitivul mobil, pot fi jucate offline. Si in mod gratuit, pe deasupra. Iata mai jos cateva dintre ideile de astfel de jocuri.

Rayman Adventures

Il gasim aici pe celebrul erou al Ubisoft fara brate sau picioare, dar intotdeauna pregatit pentru aventura, intr-un joc de platforma distractiv care foloseste codurile obisnuite ale francizei. De data aceasta, eroul trebuie sa gaseasca ouale ancestrale care au fost furate si imprastiate peste tot in lume. Iti alegi eroul sau eroina si apoi pornesti in explorarea peisajului pentru a cauta Incrediballs, aceste fiinte ciudate care te vor ajuta in misiunea pe care o ai, sau altfel eliberezi Ptizêtre. Un joc grafic, foarte placut, care profita din plin de comenzile tactile foarte usor de asimilat. Jocul este gratuit, dar cu unele achizitii in aplicatie pentru a profita de anumite optiuni (evident ca vei avea nevoie de o conexiune la internet in astfel de momente).

I love Hue

Unele jocuri iti incordeaza nervii, in timp ce altele, dimpotriva, sunt o modalitate excelenta de decomprimare. I Love Hue se incadreaza in aceasta a doua categorie. Scopul este simplu: inlocuiesti cutiile colorate pentru a restabili o fresca cu un gradient de culori la starea sa initiala. Intre muzica relaxanta si complimentele de la sfarsitul fiecarui nivel, este garantata atmosfera Zen care te va relaxa total.

Alto’s Odyssey

Alto’s Odyssey este succesorul lui Alto’s Adventure. Inchipuieste-ti un surfer care se lasa sa alunece in dune de nisip superbe. Ai obiective de puncte si cifre de completat pentru a debloca personaje cu diferite abilitati. Jocul beneficiaza de o grafica frumos colorata si de o muzica relaxanta, fiind astfel un joc fara pretentii care isi face treaba perfect pentru drumurile lungi cu metroul pe care le ai de facut zilnic. Titlul este gratuit, dar trebuie sa platesti pentru a scapa de reclame.

Adventure Llama

Cine nu a visat niciodata sa se joace cu o lama? Cu Adventure Llama este acum o realitate! Camelida avanseaza automat si ii controlezi salturile, cu posibilitatea de a plasa dupa bunul plac. Salt de la platforma la platforma, impingi lazile, activezi butoanele si rezolvi puzzle-uri pentru a aduna cat mai multe puncte posibil. Acest joc care se joaca cu un singur deget, accesibil tuturor, si universul sau nebunesc este la fel de distractiv atat pentru tineri, cat si pentru batrani.

Jocurile pe telefon sunt tare dragute, dar pot fi foarte stresante atunci cand nu ai un display bun pe care sa te joci. Daca telefonul tau a suferit mici accidente si displayul e fisurat, cumpara un nou display telefon care sa iti permita sa te joci in voie fara sa iti bati capul cu privire la modul in care ecranul arata si se simte in timpul jocului.

 

0 Shares
You May Also Like