Cele mai bune jocuri Android pentru Chromebook in 2021

Cele mai bune jocuri Android pentru Chromebook in 2021

0 Shares
0
0
0

Daca detineti un Chromebook cu suport pentru aplicatiile din Magazin Play , cum ar fi excelentul Asus Chromebook Flip C302 , aveti acces la o multitudine de jocuri casual si hardcore pentru Chromebook.

De la porturi de jocuri legendare pentru PC si consola la IP-uri nou-noute, care prezinta scheme de control inovatoare si mecanici de joc – jocurile Android au multe de oferit oricui.

In timp ce multe jocuri Android pot fi controlate confortabil doar prin atingere, jocurile mai mari si mai agitate tind sa fie mai placute cu un gamepad.

Va sugeram sa luati un gamepad Bluetooth, cum ar fi GameSir G4s , care are un suport de smartphone pliabil si suport pentru sistemul de operare Chrome, Android, Windows si chiar televizoare inteligente. De asemenea, va recomandam un acumulator telefon Xiaomi sau pentru orice alt model de telefon, inclusiv Chromebook nou in cazul in care bateria nu mai tine.

1) PUBG Mobile

Daca nu ati auzit de PUBG Mobile inainte, probabil ca ati locuit intr-o pestera. PUBG, care inseamna Battlegrounds PlayerUnknown, este un joc online multiplayer masiv. Jucatorii sunt aruncati pe o harta, unde toti trebuie sa incerce sa supravietuiasca pana la final.

Jucatorii sunt aruncati pe o harta unde vor trebui sa se echipeze cu armuri si arme. Un gaz la fiecare cateva minute apare pe pe teren, facand progresiv harta din ce in ce mai mica. Daca jucatorii raman in zona gazata, acestia mor.

Acest lucru continua sa se intample pana cand, asa cum am mentionat, ramane un singur om in picioare sau o echipa ramane in picioare. Ultimii oameni in picioare sunt, evident, castigatorii. Este de fapt un joc de supravietuire destul de competitiv, deoarece daca gazul nu te ucide, exista si alti jucatori care gasesc si ridica arme pentru a te ucide pentru a se asigura ca sunt ultimii.

2) Fallout

Fallout Shelter apare pe locul al doilea la numaratoarea inversa. Acest joc a fost lansat acum doar cativa ani pentru a aduce un joc in stil Fallout pe platforma Android. Acestea fiind spuse, functioneaza bine si pe sistemul de operare Chrome.

Acesta ar putea sa nu fie jocul traditional Fallout pe care il doriti, dar va ofera un mediu pentru a va crea propriul adapost Fallout. Puteti crea un viitor mai luminos pentru locuitori selectand dintr-o varietate de camere moderne.

Veti folosi aceste camere pentru a va asigura ca au multa mancare, apa, energie si multe altele. Exista chiar lucruri pe care le puteti face cu dezvoltarea armelor pentru a va proteja de creaturile care se afla dedesubt.

Nu veti putea merge deasupra solului, dar puteti trimite locuitorii Vaultului deasupra solului pentru a explora suprafata ramasa in urma pentru a gasi noi armuri si arme si pentru a castiga experienta.

3) Heathstone

Hearthstone este un joc de carti aparent simplu, cu o grafica frumoasa si atmosfera unei taverne medievale confortabile. Jocul este usor de invatati.

Jucati doar cateva meciuri si va garantam ca veti fi invins. In curand, veti colecta carti rare pentru a va creste sansele de a castiga, pentru a va imbunatati strategia jucand impotriva oponentilor controlati de computer si a altor jucatori.

 

0 Shares
You May Also Like