Cele mai bune baterii externe: o revizuire in profunzime

0 Shares
0
0
0

Dispozitivele portabile ne sunt de ajutor atunci cand calatorim. Indiferent daca sunteti un freelancer, un scriitor, un videograf de calatorie sau o stea in ascensiune, bagajul dvs. include cel putin un smartphone, laptop, aparat de fotografiat, GoPro, iPad sau Kindle – si cablurile care vin impreuna cu ele.

Ideea este ca noi calatorim cu o multime de aparate, astfel un acumulator extern bun a devenit din ce in ce mai indispensabil pentru transportul modern de astazi pentru calator.

Dar care incarcatoare portabile sunt cele mai bune? S-ar putea spune ca valuarea incarcatorului de baterii portabil nu este stiinta rachetelor, iar bazzzait despre toate confirma acest lucru. Analizand timpii de incarcare, viteza de incarcare, capacitatea de incarcare (mAh), greutatea, durabilitatea, rezistenta la apa, multifunctionalitatea se poate spune care baterie externa este cea mai buna.

Iata care ar putea fi considerate cele mai puternice incarcatoare portabile.

Anker Power Core mAh 20,000. Unul dintre cele mai puternice incarcatoare de buzunar disponibile sub 50 USD, Anker Power Core este o achizitie perfecta pentru orice calator care are de calatorit cu munca. La 13 oz. este capatul superior al portabilitătii buzunarului, iar iesirile duale de 2A garanteaza o incarcare rapida.

RAVPower 26800 mAh. Incarcat complet cu 3 iesiri USB, inclusiv un port de 2,4A (foarte rapid), acesta este pachetul de baterii externe pentru cei care calatoresc mult. Aceasta baterie se poate incarca in modul de hibernare, se poate incarca complet timp de noua zile si se pot incarca mai multe dispozitive simultan.

Aukey 30.000 mAh. O alta optiune pentru utilizatorii care sunt mereu in deplasare, Aukey dispune de un port de incarcare suplimentar (4 fata de RAVPower’s 3) si are o multime de specificatii similare, incluzand o putere de 20 oz. O alegere excelenta pentru jucatorii in miscare, acesta dispune de un incarcator USB (pentru laptopuri) si poate incarca chiar si un comutator Nintendo in cateva ore.

Cele mai bune incarcatoare tind sa fie si cele mai usoare incarcatoare. Cu toate acestea, PNY 2200 merita mentionat doar pentru pretul pe care il are. PNY 2200 (mAh 2200) – 7,65 dolari. O intrare, o iesire, o incarcare. Portabilitate, simplitate si o incarcare completa este mult mai mult decat ar trebui sa va asteptati de la un incarcator extern de 8 dolari.

Ofera exact ceea ce aveti nevoie atunci cand aveti nevoie de el. Perfect pentru excursii de week-end, zboruri lungi, sau pur si simplu puteti sa il pastrati in geanta pentru situatii de urgenta.

Cel mai usor incarcator de baterii externe USB, TravelCard incarcator 1500 mAh – $ 29. Aceasta minune moderna are o grosime de numai 5 mm si cantareste mai putin de 2 oz. Mai mult de atat, are cablul de incarcare incorporat in baterie.

Perfect pentru calatorii de afaceri si nomazii digitali, puteti arunca acest dispozitiv in portofelul dvs. sau in acel mic fermoar al unui ghiozdan si sa uitati de el pana cand aveti nevoie de el.

In timp ce 1500 mAh nu este o mult atunci cand vina vorba de incarcare, este suficient atunci cand aveti nevoie urgenta de el. In plus, puteti incarca acumulatorul si telefonul in acelasi timp.

0 Shares
You May Also Like