Cele_mai_bune_aplicatii_pentru_iPhone_ale_anului_2014
Cele mai bune aplicatii pentru iPhone ale anului 2014

Cele mai bune aplicatii pentru iPhone ale anului 2014

0 Shares
0
0
0

Cele_mai_bune_aplicatii_pentru_iPhone_ale_anului_2014Aveti probleme cu iPhone-ul dumneavoastra si nu stiti ce sa faceti? E simplu. Cel mai inteligent lucru este sa va adresati unui service gsm specializat. Daca sunteti din Bucuresti va puteti adresa unui service iPhone Bucuresti sau, mai indicat ar fi sa va adresati celui mai bun service iPhone Bucuresti, si anume, www.servicegsm.ro, care ofera servicii de cea mai buna calitate, la cele mai avantajoase preturi.

Vom vorbi in cele ce urmeaza despre cateva dintre cele mai bune aplicatii pentru iPhone de anul acesta.

Apple App Store se mandreste cu una dintre cele mai extinse colectii de aplicatii de pe piata de profil. Daca intrati in magazinul de aplicatii al celor de la Apple puteti gasi orice, si cand spunem orice, chiar ne referim la orice. Insa care sunt cele mai bune aplicatii, si, mai important, care dintre acestea merita puse in valoare pe iPhone-ul nostru?

Prin urmare,fara sa mai lungim vorba, iata care sunt alegerile noastre.

Google Analytics (aplicatie gratuita) Dupa ani de strigate din partea webmaster-ilor pentru o astfel de aplicatie, iata ca Google a raspuns in cele din urma rugaciunilor. Aceasta aplicatie reprezinta versiunea oficiala pentru mobil a companiei, care pana acum era disponibila doar pe spatiul web. Aplicatia permite utilizatorilor sa monitorizeze toate datele web si cele ale aplicatiilor direct de pe iPhone incluzand aici vizualizarea indicatorilor in timp real, intrand chiar in indicatorii de audienta, achizitie si comportament.

Exista, de fapt, o multime de aplicatii Google Analytics terte care ofera mai multe caracteristici, insa banuim ca Google este abia la inceput cu planurile pentru aceasta aplicatie.

Lingua.ly (aplicatie gratuita) Lingua.ly reprezinta o alta aplicatie care isi propune sa ne invete o limba straina, insa ceea ce este diferit la aceasta fata de altele asemanatoare este faptul ca Lingua.ly are o abordare unica in ceea ce priveste modul de predare. Aplicatia ne arata articole de stiri straine in limba lor materna, articole pe care trebuie sa le citim. In cazul in care nu cunoastem sensul unui cuvant, putem sa apasam pe el si sa-i vedem intelesul. Cuvintele pe care apasam sunt, deasemenea, salvate mai apoi si utilizate la realizarea de cartonase si jocuri care sa ne ajute sa fixam acele cuvinte in memorie. Este extrem de interesanta aceasta abordare cu articole intrucat acestea ne pot tine la curent cu noutatile din intreaga lume si totodata lucreaza memoria altfel decat acele aplicatii care ne cer sa traducem diferite fraze generice. Lingua.ly ne poate ajuta sa invatam franceza, engleza, spaniola, rusa, araba si ebraica.

Sharknado: Go Shark Yourself! (Aplicatiegratuita) Evenimentul cinematografic al verii a avut loc deja, pe 31 iulie, atunci cand Sharknado a debutat in reteaua SyFy. Aceasta aplicatie va ofera posibilitatea sa va faceti poze amuzante cu voi atacati de rechini in locuri neasteptate precum metroul din orasul New York. Exista, insa, si un element de gaming cu care aplicatia este prevazuta, intrucat veti putea avea grija de rechini cu ajutorul unei drujbe (fanii filmului Sharknado vor intelege despre ce este vorba).

Sper ca aceste recomandari ale noastre sa va fie utile si sa petreceti un timp mai placut in compania iPhone-ului vostru!

0 Shares
You May Also Like