Cele mai bune aplicatii pentru gestionarea potentialilor clienti

Cele mai bune aplicatii pentru gestionarea potentialilor clienti

0 Shares
0
0
0

Software-ul de gestionare a clientilor potentiali va permite sa prevedeti, sa colectati si sa urmariti clientii potentiali de vanzari. Folosind solutii de gestionare a clientilor potentiali, organizatiile isi pot automatiza si gestiona baza de date de clienti potentiali, precum si partaja si distribui clienti potentiali in intreaga intreprindere.

Organizatiile pot utiliza, de asemenea, instrumente de gestionare a clientilor potentiali pentru a urmari progresul clientilor potentiali, pentru a analiza performanta personalului de vanzari si a campaniilor de marketing si pentru a dezvolta noi clienti potentiali din baza de clienti existenta. Software-ul de gestionare este legat de: software de gestionare a contactelor si software de automatizare a fortei de vanzare.

  1. Pipedrive

Urmarirea clientilor potentiali si optimizarea canalului de vanzari nu a fost niciodata mai usoara datorita software-ului puternic si flexibil de gestionare a clientilor potentiali Pipedrive. Concentrati-va pe activitatile care transforma clientii in clienti si bucurati-va de designul intuitiv si simplu al Pipedrive.

Pe langa faptul ca este integrat cu sute de aplicatii si integrari de generare de clienti potentiali, aceasta solutie robusta de CRM mobil va permite sa continuati sa gestionati si sa convertiti potentialii, oferindu-va acces complet la functionalitatea din mers. Cumpara si o folie protectie telefon.

 

  1. Lusha

Lusha ii ajuta pe profesionistii din afaceri sa stabileasca o conexiune rapida si reala cu clientii potentiali, contactele si candidatii lor. Angajamentul B2B se bazeaza pe incredere. Lusha va ajuta sa construiti aceasta incredere, utilizand instrumente simple care va permit sa imbogatiti si sa verificati profilurile companiei.

In prezent, peste 250.000 de reprezentanti de vanzari, manageri de angajare si specialisti in marketing transforma modul in care interactionati cu clientii potentiali, contactele si candidatii utilizand zilnic Lusha.

  1. SalesRabbit

Metodologia revolutionara SalesRabbit se bazeaza pe cercetari efectuate cu reprezentanti de vanzari si echipe foarte apreciate din industrie. Aceasta tehnologie vizeaza principalele puncte sensibile ale oricarei organizatii de succes: motivatia reprezentantilor, eficienta echipelor si stapanirea vanzarilor.

Aplicatia este conceputa pentru a va ajuta afacerea sa faca modificari care sa asigure performante la nivel inalt la fiecare port. CSM-uri dedicate si personalul de asistenta lucreaza cu tine pentru a implementa aceste strategii, asigurandu-va ca obtineti rezultatele dorite de fiecare companie de vanzari usa in usa.

  1. Kartra

Kartra este o platforma de marketing multifunctionala care va permite sa va gestionati afacerea online, sa obtineti noi consimtamanturi si sa le adaugi la lista ta impreuna cu etichetele. Acest lucru va ajuta sa segmentati cu precizie si sa vizati clientii potentiali, astfel incat mesajul tau este intotdeauna relevant.

Ca un beneficiu suplimentar, Kartra afiseaza, de asemenea, un istoric complet al potentialilor (este ca si cum ai avea cea mai minutioasa secretara din lume), cu informatii despre fiecare comunicare, vizita la pagina, clic, activare, cumparare, rambursare, bilet de asistenta si multe altele. .

  1. Bitrix24

Bitrix24 este sistemul # 1 de gestionare gratuit utilizat de 4 milioane de companii. Exista versiuni cloud, mobile si open source disponibile pe site. Bitrix24 este un sistem CRM complet care ofera instrumente de achizitie, calificare, notare si automatizare a vanzarilor.

Datele pot fi gazduite in Statele Unite, UE sau in propria tara. Disponibil in engleza, germana, spaniola, portugheza, chineza, rusa si alte limbi.

0 Shares
You May Also Like