Ce-trebuie-sa-fac-pentru-a-atrage-cat-mai-multi-fani-Facebook
Ce trebuie sa fac pentru a atrage cat mai multi fani Facebook?

Ce trebuie sa fac pentru a atrage cat mai multi fani Facebook?

0 Shares
0
0
0

Ce-trebuie-sa-fac-pentru-a-atrage-cat-mai-multi-fani-FacebookCompaniile sunt nevoite sa isi faca simtita prezenta pe cat mai multe retele de socializare pentru a putea fi remarcate de catre clienti si pentru a tine pasul cu firmele competitoare, insa lucrurile nu isi gasesc rezolvarea doar prin crearea unui cont pe Facebook.

Pentru a atrage fani Facebook trebuie sa te dedici firmei in scopul promovarii, sa aloci timp postarilor, sa tii cont de parerile exprimate in comentarii.

Facebook a pornit la nivel de individ, iar pentru a intelege care sunt pasi de urmat pentru a promova o firma chiar de proportii mari este bine sa ne intoarcem la inceputuri si sa ne raportam la persoanele publice care reprezinta cel mai bun exemplu.

Acestea au multi fani Facebook care pot coincide sau nu cu fanii reali care merg la concertele lor, le cumpara cartile, cd-urile. In orice caz, fanii de pe reteaua de socializare le crestesc popularitatea si ii promoveaza.

Veti spune ca “vedetele” aveau deja o imagine in care au investit ulterior, iar aceasta situatie nu vi se aplica, acesta este motivul pentru care am ales ca si exemplu de personal branding o tanara blogerita de fashion castigatoare a premiului ”People’s Choice Award” la Digital Divas 2013. Alina Ceusan, caci acesta este numele ei, a ajuns sa aiba mai multi fani Facebook decat multi artisti din Romania, numarul acestora ajungand la peste 70.000 de fani.

Daca aceasta tanara de 21 de ani a reusit sa isi transforme numele intr-un brand, cu atat mai mult dumneavoastra care promovati produse sau servicii va puteti creste numarul de fani prin intermediul acestei retele de socializare.

Principiile care guverneaza ceea ce se traduce prin personal branding pot fi aplicate si la nivel de companii. Astfel, trebuie sa incercati sa mentineti in mod frecvent contactul cu clientii firmei dumneavoastra, sa postati in fiecare zi, cel mult la doua zile. Alegeti, de asemenea, poze de calitate care sa exprime cat mai sugestiv produsele sau serviciile pe care le furnizati, evenimentele companiei insotite de un text de calitate care sa atraga interesul, sa incurajeze la exprimarea propriilor opinii, aprecieri.

Incercati sa nu va concentrati doar asupra produselor firmei, astfel incat postarile sa faca referire exclusiv la acestea, ci imbinati promovarea lor cu oferirea de sfaturi si consultanta ca orice companie care se doreste aproape de clientii sai.

De ce atat de mult efort pentru atragerea fanilor Facebook? Nu ii priviti doar ca pe niste persoane care isi dau cu parerea despre postarile de pe pagina dumneavoastra, ci incercati sa vedeti in ei posibili clienti, persoane care chiar daca nu va consuma produsele le pot recomanda. Este cea mai ieftina modalitate de promovare!

Totusi, daca nu va puteti permite sa investiti timp in dezvoltarea afacerii dumneavoastra pe Facebook, puteti alege persoane de incredere care sa se ocupe de acest aspect. Recomandarea noastra este http://smartseopack.com/fani-facebook/ care va poate promova reclamele in peste 350 de grupuri de Facebook romanesti prin aplicatia DB Poster care trimite programat mesajul dumneavoastra spre aceste grupuri. Procedura se realizeaza fara risc de inchidere a contului sau orice alt risc legat de contul dumneavoastra.

Cu ajutorul www.smartseopack.com trimiterea unui mesaj presetat catre 350 grupuri romanesti costa doar 25 $. Pentru ca nu trebuie sa fii vedeta pentru a avea fani Facebook, va furnizam cele mai eficiente solutii de atragere a acestora pe pagina dumneavoastra. Mult succes!

Alte stiri actuale :

1. Conceptul seo intre trecut si prezent
2. Cum functioneaza optimizarea seo?
3. Cum poti avea succes online?
4. Cum puteti evita penalizarea site-ului de catre Google?

0 Shares
You May Also Like