Ce telefon merita sa alegi de la Huawei?

Ce telefon merita sa alegi de la Huawei?

0 Shares
0
0
0

Se stie faptul ca Apple si Samsung sunt cei mai apreciati producatori de smartphone-uri, si foarte multi tineri care au nevoie de un nou smartphone, isi aleg un model de la unul din acesti colosi ai industriei de telefoane mobile.

Cu toate acestea insa, in ultimii 4-5 ani, Huawei a scos pe piata telefoane foarte performante, iar foarte multe persoane isi aleg acum un smartphone de la acest producator, in conditiile in care dispozitivele Huawei sunt similare la specificatii cu cele ale producatorilor anterior mentionati, dar au preturi mai atractive.

Un smartphone Huawei, fiind echipat cu o husa Huawei si cu o folie de protectie pentru ecran, poate functiona fara probleme, ceea ce pentru utilizatori este un real motiv de bucurie. Veti afla in continuare ce telefoane puteti cumpara de la Huawei, la preturi atractive.

Huawei Mate 30 Pro

Huawei Mate 30 Pro este un smartphone lansat in luna septembrie a anului 2019, si este unul dintre primele telefoane de la Guawei care nu permit acces la Google Play Store. Este un smartphone care are sistemul de operare Android 10, 8 GB RAM, 128/256 GB spatiu de stocare, si alte caracteristici uimitoae precum camera spate 40MP + 40MP + 8MP + ToF, si camera frontala de 32 MP.

Daca nu va deranjeaza problema legata de faptul ca nu puteti avea acces la Google Play folosind un asemenea telefon, atunci vestile pot fi bune pentru dvs. in conditiile in care  exista un hardware foarte bun aici, inclusiv un afisaj uimitor de cascada, o durata de viata excelenta a bateriei de la bateria sa de 4.500 mAh si o camera excelenta cu patru obiecte, care depaseste majoritatea rivalilor din situatii cu lumina slaba.

Huawei Mate 30 Pro are, de asemenea, acelasi chipset ca Huawei P40 Pro, deci performanta este similara si ofera cele mai multe alte caracteristici emblematice, cum ar fi rezistenta la apa si incarcarea wireless.

Cu toate acestea, chiar daca si pretul este unul super atractiv, exista utilizatori care se feresc de telefoanele de la Huawei care nu permit accesul la Google Play Store.

Huawei P40 Pro Plus

Huawei P40 Pro Plus este un smartphone lansat in luna iunie a anului 2020. Acest telefon este la fel de bun ca P40 Pro si apoi merge mai departe cu camere chiar mai bune. Credem ca are cel mai bun sistem de camere de pe orice smartphone in 2020, cu unele capabilitati uluitoare care il pun in fata multor camere compacte independente de pe piata.

Poate realiza fotografii stabilizate optic la un zoom de 10x si este visul unui fotograf. Dar fara acces la Magazinul Google Play si la aplicatiile si serviciile Google, este un smartphone pe care unii utilizatori il evita, chiar daca are 8 GB RAM, 128/256/512 GB spatiu de stocare, baterie de 4200 mAh si alte caracteristici super interesante, cum ar fi si 5 G printre altele.

Huawei Mate Xs

Huawei Mate Xs a fost lansat in luna martie a anului 2020 si are, fara indoiala, cel mai bun design de telefon pliabil pe care l-am vazut pana acum, obtinut prin plasarea ecranului pliabil in exterior, astfel incat sa fie intotdeauna vizibil.

Acest lucru permite ca Huawei Mate Xs sa functioneze eficient atat ca un smartphone de 6,6 inci, cat si ca o tableta de 8,0 inci, si are specificatiile pentru a indeplini ambele roluri, cu un chipset Kirin 990 de inalta calitate, 8 GB de RAM, un 4.500 mAh baterie si un aparat de fotografiat quad-lens excelent.

In afara de pretul sau inevitabil ridicat, principalul lucru care poate determina utilizatorii sa caute alte alternative la acest gadget de ultima generatie, este reprezentat de lipsa serviciilor Google Mobile. Deci, in timp ce hardware-ul este excelent, software-ul este in dezavantaj.

Asadar, telefoanele de la Huawei (cele lansate recent) au specificatii uimitoare, au hardware grozav, dar sunt evitate de unii utilizatori pentru ca le lipsesc serviciile Google Mobile.

0 Shares
You May Also Like