Ce te poti juca pe telefonul tau atunci cand te plictisesti?

Ce te poti juca pe telefonul tau atunci cand te plictisesti?

0 Shares
0
0
0

Daca esti in cautarea celor mai bune jocuri de pe Android fara sa platesti vreun ban, iata o selectie de jocuri gratuite care te vor ajuta sa treci timpul pe gratis. Nu ducem lipsa de jocuri gratuite pe Android si in Play Store.

Dar sunt atat de multe incat este greu sa gasesti titluri de calitate care sa reziste mai mult de cateva minute in memoria smartphone-ului tau Android. Asadar, iata o mica selectie de jocuri gratuite, vechi si noi, de diferite genuri si teme.

Aceasta lista nu se doreste a fi exhaustiva, dar, bineinteles, ne puteti sugera jocurile dvs. preferate in comentarii, astfel incat sa le putem adauga aici. Daca te joci mult, inlocuire baterie iPhone este locul potrivit pentru inlocuirea bateriei.

Rebel Inc

Cunoasteti jocul Plague Inc. Este o simulare foarte populara si amuzanta care te pune in controlul unei epidemii cu obiectivul de a eradica orice forma de viata de pe planeta (orice asemanare cu o realitate existenta ar fi o pura coincidenta).

Rebel Inc. urmeaza acelasi principiu si este dezvoltat de aceiasi creatori, dar de data aceasta trebuie sa lupti impotriva unei insurgente si sa iti pastrezi puterea asupra unei regiuni. Este un joc gratuit excelent, care poate fi jucat offline. Pentru a elimina publicitatea, se ofera o plata in aplicatie.

Animal Crossing Pocket Camp

Animal Crossing este o binecunoscuta licenta Nintendo si, la fel ca Super Mario sau Fire Emblem, a fost exportata si pe mobil si se numeste Animal Crossing Pocket Camp. Scopul jocului este de a crea si de a-ti administra propria tabara intr-o lume de animale amuzante.

Evident, acest titlu pune un mare accent pe simularea vietii si trebuie sa va cultivati prietenia cu personajele care va viziteaza tabara, indeplinind misiunile pe care acestea vi le propun. De asemenea, jocul te incurajeaza sa cunosti alti jucatori, vizitand taberele celorlalti si facand schimb de materiale.

RollerCoaster Tycoon Touch

RollerCoaster Tycoon Touch este versiunea mobila a jocului RollerCoaster Tycoon, care a fost lansat initial pe PC. Bine adaptat la mobil, RollerCoaster Tycoon Touch a lasat in urma plansele aproape ilizibile ale altor titluri disponibile in Play Store.

Modul editor permite atat celor obisnuiti, cat si celor nou-veniti sa se distreze. Atentie insa, este un joc free-to-play, asa ca puteti fie sa aveti rabdare si sa folositi moneda virtuala pentru a debloca cursele, fie sa cheltuiti bani reali.

Archero

Archero este un joc in care, dupa cum sugereaza si numele, trebuie sa controlezi un arcas care trage in tot ce misca intr-o atmosfera care aminteste de celebrul Gantlet. Dezvoltatorii au reusit sa faca jocul sa creeze dependenta datorita unei succesiuni de obiective pe care vei dori inevitabil sa le atingi.

Fallout Shelter

Lansat in 2015, Fallout Shelter a fost initial gandit sa fie o aplicatie mica pentru a promova jocul pentru console si PC Fallout 4. Cu toate acestea, este un joc de gestionare a adaposturilor nucleare in care jucatorul trebuie sa gestioneze o populatie subterana de supravietuitori, sa-i faca sa traiasca impreuna, sa lucreze si sa trimita pe unii dintre ei in expeditii in exterior.

Este dragut, inteligent, iar estetica va fi pe placul fanilor seriei de RPG-uri post-apocaliptice.

0 Shares
You May Also Like