Ce-rezultate-se-obtin-prin-terapie-cu-lipolaser
Ce rezultate se obtin prin terapie cu lipolaser?

Ce rezultate se obtin prin terapie cu lipolaser?

0 Shares
0
0
0

Orice terapie cu lipolaser are urmatoarele rezultate asupra organismului uman: eliminarea celulitei, atenuarea vergeturilor, imbunatatirea circulatiei sangelui in vase si artere, liftingul sanilor, activarea lipolizei, cresterea drenajului limfatic, cresterea continutului de oxigen in sange.

Acestea sunt cele mai importante dintre efecte, si daca le vom lua pe rand, cei care vor merge in cabinete sau saloane unde exista aparatura de cavitatie prin care se aplica tratamentul cu lipolaser, vor fi cu siguranta foarte multumiti.

Terapie cu lipolaser : efect antistres si relaxant

In primul rand, exista un efect antistres si relaxant pe care un astfel de aparat cu lipolaser il ofera. Apoi exista efectele enumerate mai sus. Eliminarea celulitei este un efect principal pe care il ofera aparatul, si pe care orice persoana doreste sa il obtina rapid pentru ca este foarte eficient pentru scaderea in greutate.

Vergeturile se atenueaza, astfel aspectul pielii se imbunatateste. Circulatia sangelui este imbunatita atat in vase, cat si in artere. Se poate face pentru femeile care doresc un lifting al sanilor. Lipoliza cu laser este o terapie care actioneaza asupra tesuturilor conjuctive si se stimuleaza vascularizarea si eliminarea toxinelor.

Volumul adipocitelor se reduce si apoi se elimina. Astfel prin lipoliza cu laser, membrana celulara se modifica, se deschid porii si se elimina continutul celular prin pori. Un alt efect este cresterea drenajului limfatic, necesar unei curatiri si regenerari a organismului, limfa fiind un lichid care elimina toxinele.

Prin lipoliza cu laser se stimuleaza sistemul imunitar si se tonifiaza pielea. Si in acelasi timp, se combate senzatia de picior greu din cauza deshidratarii sau sedentarismului. De asemenea, cresterea oxigenului in sange este deosebit de benefica pentru ca astfel performanta celulara se intensifica.

Terapie cu lipolaser: recomandare de la medici si nutritionisti

In consecinta, terapia cu lipolaser este recomandata atat de medici, de nutritionisti alaturi de diete adaptate si are un rol extrem de benefic din multe puncte de vedere asupra organismului. Exista si cateva contraindicatii, si anume femeile insarcinate, copii, in cazuri de dereglari ale glandei tiroide sau epilepsie.

O sedinta de lipolaser de 30-40 de minute duce la spargerea mai multor depozite de grasime, laserul actioneaza doar 10 minute pe o singura zona. Laserul patrunde in profunzime si nu este necesar vreun produs cosmetic pentru protejarea pielii. Terapia este noninvaziva, revigoranta si relaxanta. Nu sunt afectate vasele de sange sau masa musculara. Sunt activate si metabolismele lenese. Exista tratamente pe termen mai lung sau tratamente soc de doar 4-6 saptamani, doua sedinte pe saptamana.

terapie cu lipolaser

 

Cui se adreseaza tratamentul cu lipolaser?

In concluzie, oricine poate apela la o terapie cu lipolaser pentru ca se obtin rezultate foarte eficiente pentru mentinerea sanatatii si pentru o stare de relaxare si revigorare cu rezultate deosebite in eliminarea stratului adipos, in primul rand.

Si ce este mai important decat sa ai un corp atletic si grasimea sa nu fie o bariera in miscare, in deplasare, si nu in ultimul rand in asigurarea unui sistem imunitar puternic si mentinerea tineretii celulare. Terapia cu laser este foarte utila si necesara pentru orice persoana, producand imediat efecte deosebite care se produc destul de rapid si printr-o frecventa mai mare a sedintelor de terapie, se pot produce chiar rezultate uimitoare.

0 Shares
You May Also Like