Ce poti sa te joci pe telefonul tau mobil atunci cand vrei adrenalina?

Ce poti sa te joci pe telefonul tau mobil atunci cand vrei adrenalina?

0 Shares
0
0
0

Doriti sa profitati de perioada de vara pentru a va scufunda in cele mai bune jocuri mobile, Android? Cu milioane de titluri in magazin, nu este usor sa alegi: urmeaza ghidul, iti oferim selectia noastra de jocuri.

Cu peste 2,5 miliarde de dispozitive activate astazi si cu o cota de piata de aproape 86%, Android se impune ca cel mai utilizat sistem de operare din lumea mobila. Si pe Google Play, jocurile video sunt incontestabil in partea de sus a listei celor mai populare aplicatii.

Dar iata-l: un public urias obliga, intre mii de jocuri gratuite, porturile titlurilor de cult ale consolelor, unele titluri le poti avea acum si pe mobil.

  • HEARTHSTONE

HearthStone nu este nici mai mult, nici mai puțin decât etalonul jocului de cărți online de la lansarea sa pe PC în 2014, apoi pe Android în 2015. Scopul aici este de a construi pachete de 30 de cărți și de a concura împotriva altor jucători.

Datorită unui tutorial foarte clar și unei interfețe exemplare, jocul este foarte ușor de învățat. Dar ascunde o adâncime nebănuită la prima vedere, ceea ce îi conferă o durată de viață aproape infinită. Aveți grijă, totuși, din cauza vârstei sale, jocul îi încurajează pe jucători să meargă la casierie. Intra pe service GSM Bucuresti pentru reparatii si piese.

  • ASPHALT 9 LEGENDS

Asphalt 9 Legends preia în sfârșit din serie, după ce Asphalt 8 a fost lansat acum 5 ani. Și o face cu brio! Cu 80 de vehicule disponibile și peste 100 de curse jucabile, jocul de curse Gameloft a pus bucatele în cele mai mari oferind o grafică demnă de cele mai mari titluri de console pentru smartphone-urile noastre.

  • DATA WING

Data Wing este un joc foarte special, deoarece este un joc narativ de curse. Grafica este foarte simplă (controlați un triunghi pe un circuit format din două linii), dar fundalul este mult mai profund decât pare în primele minute de joc. Prima aderență este puțin dură, dar titlul merită cu siguranță un uite.

  • MINECRAFT EARTH

Minecraft Earth preia lumea colorată, cubică a Minecraft și o adaugă în lumea noastră reală în realitate augmentată. În acest joc gratuit, vei putea să atragi materiale din jurul tău sau să explorezi temnițele atunci când sunt echipate corespunzător.

La fel ca în Minecraft, aceste materiale pot fi folosite pentru a crea elemente noi și mai ales pentru a construi structuri. Culmea celui mai faimos joc virtual Lego.

  • POKÉMON GO

Este imposibil să vânezi Pokémon în viața reală? Nu atunci când ai un smartphone și Pokémon Go. Principiul este, în linii mari, același cu Ingress, și anume să te plimbi pe stradă, în mediul rural sau la marginea plajelor și să aștepți să apară Pokémon pentru a-i prinde.

Cea mai bună parte este că natura acestora depinde de locul în care vă aflați. Acest lucru face ca Pokémon de tip Apă să fie mai susceptibile de a fi găsiți lângă râuri sau plaje. În cele din urmă, este posibil să vă confruntați cu alți antrenori, prin arene, în care concurează echipe de antrenori, dar și să vă provocați prietenii.

0 Shares
You May Also Like