Ce este K-Beauty?

0 Shares
0
0
0

Spune bun venit unui ten fresh și impecabil!

K-Beauty este prescurtarea pentru frumusețea coreeană și implică pași simpli de îngrijire a pielii pentru a te ajuta să obții o piele tânără și cu aspect impecabil, care uimește chiar și fără machiaj.

Există 10 pași pentru o rutină K-Beauty, care poate părea puțin cam luuungă. Dar ai încredere în produsele cosmetice coreene că îți vor face pielea să arate din ce în ce mai superbă cu fiecare zi care trece.

În continuare îți prezint cei mai importanți pași din acest ritual:

Curățarea pielii

Demachierea este primul pas pentru a obține o piele proaspătă, așa că alege un demachiant pe bază de ulei pentru a scăpa de machiaj și  impuritățile acumulate pe timpul zilei, apoi continuă cu un produs de curățare pe bază de apă pentru a curăța efectiv pielea și pentru a obține un ten hrănit și neted.

Când faci acest pas? Seara!  Dimineața pur și simplu spală-ți fața cu apă.

Exfolierea

Știai că exfolierea regulată poate ajuta produsele de îngrijire a pielii să se absoarbă mai bine? Exfolianții conțin de obicei ingrediente precum sare sau zahăr pentru a ajuta la îndepărtarea impurităților de pe suprafața pielii, așa că adaugă unul la rutina ta K-Beauty și pregătește-te să strălucești. Este recomandat să folosești exfoliantul de până la două ori pe săptămână, deoarece utilizarea zilnică îți poate irita pielea.

Când? Seara.

Loțiunea tonică

Cu siguranță acest produs face parte din rutina ta zilnică, dar îi cunoști cu adevărat puterea de înfrumusețare pe care o posedă? Tonerul vine ca un ajutor suplimentare pentru curățare și contribuie la echilibrarea nivelului de umiditate și pH. Pielea ta este ca un burete, deci atunci când este umedă este mai probabil să-ți absoarbă produsele de îngrijire.

Când îl folosești? Dimineața și seara.

Esența

Acest pas al îngrijirii pielii este un succes în Coreea, așa că este timpul să o adaugi la rutina ta K-Beauty. Esența este un hibrid între loțiunea tonică și ser, ceea ce înseamnă că ajuta și mai mult la hidratare și de asemenea conferă unui strat suplimentar de apărare împotriva factorilor de agresiune pentru ten.

Când? Dimineața și seara.

Serul

Serurile sunt excelente pentru a preveni anumite probleme de îngrijire a pielii, cum ar fi îmbătrânirea și hiperpigmentarea, așa că nu ezita să încerci seruri, până îl găsești pe cel care ți se potrivește cel mai bine. Poți fie să îl aplici pe toată fața, fie să te tamponezi ușor pe acele zone pe care le cunoști mai sensibile.

Când? Dimineața și seara.

Masca

Nimic nu se compară cu o mască de față plină de vitamine și ingrediente care iubesc pielea, pentru a te ajuta să îmbunătățești aspectul tenului. De asemenea, sunt minunate pentru că te ajută să îți faci puțin timp pentru tine, să te relaxezi , așa că rezervă 10 minute pentru acest pas – nu vei regreta!

Când? Seara.

Crema pentru ochi

Pielea din jurul ochilor este mai subțire și mult mai delicată decât orice altă zonă de pe față, așa că este important să găsești crema pentru ochi potrivită. Sunt minunate pentru a scăpa de cearcăne și pentru a minimiza apariția liniilor fine.

Când? Dimineața și seara.

Crema hidratantă cu SPF

Deși hidratarea și protecția solară sunt două etape diferite, experții din Coreea s-au gândit să facă un produs 2 in 1 pentru tine, ca să nu te mai folosești de scuze precum zilele înnorate pentru a nu-ți proteja fața de ultraviolete.

Când? Dimineața.

Fie că dorești să introduci de la început toate produsele, sau vei face treptat această schimbare, efectele vor fi vizibile, iar pielea ta îți va mulțumi pentru alegerea făcută.

0 Shares
You May Also Like