Ce concurs de frumusete a castigat Larisa Popa?

0 Shares
0
0
0

Larisa Popa este originara din Slatina, iar la varsta de 24 de ani pe care o avea in anul 2011, a reusit sa castige titlul de Miss Universe Romania.

Pentru cei care nu stiu insa, Larisa Popa a fost concurenta si in anul 2010, insa atunci, in ciuda faptului ca a reusit sa patrunda in top 10, nu a reusit sa castige titlul de Miss Universe Romania.

Din fericire pentru ea insa, Larisa Popa si-a depistat rapid greselile comise, care au impiedicat-o sa castige titlul de Miss Universe Romania, si le-a corectat rapid. Ea s-a pregatit intens, astfel incat in anul urmator, sa devina Miss Universe Romania 2011.

In urma castigarii acestui titlu, Larisa a reprezentat Romania pe 12 septembrie, in Brazila la Sao Paulo, la cea de-a 60-a editie a prestigiosului concurs de frumusete Miss Universe.

La acest concurs international, participa cele mai frumoase femei din peste 80 de tari, asa ca pentru Larisa Popa va dati seama ca a fost un moment de mandrie, sa reprezinte tara la cel mai important concurs de frumusete.

Revenind la concursul pe care Larisa Popa l-a castigat in tara, facem precizarea ca in momentul in care a castigat titlul de Miss Universe Romania 2011, ea avea urmatoarele dimensiuni:88/62/93. Totodata, castigatoarea Miss Universe Romania din anul 2011, avea inaltimea de 1.75 cm, si varsta de 24 de ani.

Concursul a fost unul foarte greu, mai ales pentru juratii care a trebuit sa decida cine este noua regina a frumusetii in Romania.

Larisa Popa a avut castig de cauza, insa la concurs au participat si alte frumuseti ale Romaniei, precum Emanuela-Elena Radu, care avea 18 ani si a obtinut locul 3, sau Beatrice-Julia Hack, care avea 20 de ani si s-a clasat pe locul 2.

Juriul care care s-a ocupat de desemnarea Miss Universe Romania 2011 a fost alcatuit din Mike Costache – presedinte Miss Universe Romania, Valentina Ionescu – prezentator tv, Cristian Ene – avocat, Luminita Iordanescu – regizor, Dragos Furtuna – marketing director AutoKlass, Daniel Roberts – proprietar Romanian International Merchants Bank of California si Laszlo Forray – development manager Residence Hotels.

In urma acestui succes, Larisa Popa a fost desemnata sa reprezinte Romania la cel mai important concurs de frumusete din lume, la Miss Universe 2011, in Brazilia, la Sao Paulo, acolo unde au mai participat alte peste 80 de concurente, din toate colturile lumii.

Facem precizarea ca si in anii trecuti, Romania a fost reprezentata la cel mai prestigios concurs international de frumusete, astfel ca inainte cu un an ca Larisa Popa sa castige Miss Universe Romania, tara noastra a fost reprezentata de catre Oana Paveluc in finala internationala din Las Vegas, in 2010.

Miss Univers Romania 2009, Bianca Elena Constantin a reprezentat si ea tara noastra la cel mai important concurs international de frumusete, cu doi ani inaintea Larisei, insa prima participare a unei romance la acest concurs a avut loc in anul 1929, cand Magda Demetrescu a participat la concursul a avut loc in Galveston, Texas. Ea a obtinut locul 6.

0 Shares
You May Also Like