Ce caracteristici trebuie sa aiba o bariera de acces?

Ce caracteristici trebuie sa aiba o bariera de acces?

0 Shares
0
0
0

O bariera de acces este foarte importanta pentru ca ea este cea care permite sau cea care interzice accesul unui autoturism intr-o parcare.

In momentul in care discutam despre bariere acces, este foarte important sa precizam faptul ca acestea pot sa fie montate atat pentru a permite sau pentru a interzice accesul in parcarile care apartin institutiilor publice, cat si pentru a permite sau pentru a interzice accesul in parcarile private ale firmelor.

Atunci cand discutam despre institutiile publice este si normal ca parcarile sa fie prevazute cu asemenea bariere de acces, pentru ca foarte multa lume viziteaza zilnic aceste institutii, asa ca daca parcarile nu ar fi prevazute cu bariere, s-ar putea crea un haos total.

Tocmai acesta este si rolul barierei de acces in cadrul unei asemenea parcari, pentru ca ea poate sa controleze foarte bine traficul.

Atunci cand discutam despre o parcare privata, este si mai usor de inteles faptul ca oamenii de afaceri nu isi doresc ca in parcarile firmelor pe care le detin sa isi faca aparitia autoturisme ale persoanelor neautorizate.

Acesta este si principalul motiv pentru care acestia isi indreapta atentia spre barierele de acces, care permit accesul persoanelor autorizate in parcare, si interzic accesul persoanelor neautorizate.

Despre barierele de acces trebuie sa mentionam faptul ca sunt de doua tipuri, si anume bariere de acces care se actioneaza manual, insa cele mai des intalnite in zilele noastre sunt barierele de acces automate.

Este si firesc faptul ca barierele de acces automate sunt cele mai intalnite in zilele noastre, dat fiind faptul ca acestea pot sa fie actionate foarte usor, doar prin simpla apasare a unui buton de pe telecomanda.

Un amanunt foarte interesant legat de aceste bariere de acces, este acela ca ele pot avea bratul de diferite lungimi, astfel ca se pot gasi bariere automate pentru acces care sa aiba un brat de doar 3 metri, dar se pot gasi si bariere pentru acces care sa fie prevazute cu un brat de 12 metri, iar in functie de necesitati si de tipul de parcare, se va alege bariera si lungimea bratului.

Despre aceste bariere de acces este foarte important de mentionat faptul ca ele pot sa aiba anumite caracteristici, iar una dintre acestea ar fi dotarea cu un cordon luminos cu leduri, aceste leduri fiind ideale pentru a face bariera vizibila pe timp de noapte.

O alta caracteristica importanta este aceea ca barierele sunt dotate cu cea mai noua tehnologie de deschidere – inchidere, iar aceasta tehnologie asigura o durata de viata mai mare.

Un alt amanunt foarte interesant de mentionat face referire la carcasa de protectie pentru corpul barierei care este foarte rezistenta si care datorita otelului inoxidabil din care este construita, este ideala pentru a proteja bariera impotriva unor lovituri.

Asadar acestea fiind spuse, atunci cand discutam despre barierele de acces, trebuie sa mentionam faptul ca acestea sunt ideale atat pentru o parcare care ii apartine unei instuturii publice, cat si pentru o parcare care ii apartine unei firme.

0 Shares
You May Also Like