Ce beneficii ofera keratina pentru par?

Ce beneficii ofera keratina pentru par?

0 Shares
0
0
0

Parul deteriorat este o adevarata prboblema, care creaza batai de cap pentru cele mai multe femei. Pe langa problema estetica, parul isi pierde elasticitatea, nu se aranjeaza, are mereu nevoie sa fie indreptat sau ondulat, nu se poate lasa desprins, si cu siguranta exista multe alte situatii pe care femeile nu si le doresc.

Keratina este tipul de proteine ​​care va formeaza parul, pielea si unghiile. Keratina poate fi gasita si in organele si glandele dvs. interne. Keratina este o proteina protectoare, mai putin predispusa la zgarieturi sau rupere decat alte tipuri de celule pe care le produce corpul dvs.

Keratina poate fi derivata din pene, coarne si lana ale diferitelor animale si folosita ca ingredient in produsele cosmetice pentru par.

Deoarece keratina este blocul structural al parului, unii oameni cred ca suplimentele, produsele si tratamentele cu keratina pot ajuta la intarirea parului si la a face sa para mai sanatos.

Beneficii si rezultate

Persoanele care folosesc keratina pe par raporteaza ca, in consecinta, parul este mai neted si mai usor de gestionat datorita keratinei. Efectele variaza foarte mult in functie de parul dvs., daca este sanatos pentru a incepe, care este grosimea naturala a parului dvs. si ce fel de tratament cu keratina utilizati.

Keratina functioneaza prin netezirea celulelor care se suprapun pentru a va forma suvitele de par. Straturile de celule, numite cuticula parului, teoretic absorb cheratina, rezultand un par care arata plin si lucios.

Keratina sustine, de asemenea, ca parul cret este mai putin frizzy, mai usor de modelat si aspect mai drept.

Intarirea parului

Keratina ii ofera parului rezistenta, elasticitate si il ajuta sa poata rezista atat la temperaturi extrem de scazute, cat si la temperaturi ridicate daca aveti suficienta keeratina in par. Stilajul termic regulat poate deteriora legatura din structura de keratina, conducand la rupere si deteriorare.

Se etanseaza in culori

Tratamentul cu keeratina poate fi aplicat pe par natural sau tratat chimic. Daca intentionati sa obtineti o culoare noua a parului, in mod evident, cel mai bine sa faceti acest lucru, este inainte de a va trata parul cu keratina.

Motivul pentru acest lucru, este ca momentul in care keeratina este etansata pe parul dvs., culoarea aplicata anterior pe parul dvs. este sigilata eficient. Keratina pe care o veti obtine in urma tratamentului previne de asemenea, estomparea culorii. Ganditi-va la asta ca la un bonus suplimentar!

Previne si repare daunele

Keratina ofera un strat suplimentar de protectie, iar conditionarea parului dvs. ar putea avea nevoie daca este deteriorat de tratamentul chimic sau de acumularea produsului. Keratina functioneaza, de asemenea, pentru a reumple parul in anotimpurile si conditiile specifice, cand este predispus sa fie mai uscat.

Mentinerea sanatatii parului dvs. ajuta la prevenirea firelor de par despicate, si ruperii acestora, oferindu-le un plus de umiditate.

Aceste beneficii de care puteti avea parte aplicand ulei de keratina, sunt utile in special daca doriti ca parul dvs. sa creasca, iar cu un click pe https://vegis.ro/blog/cum-iti-faci-acasa-tratament-cu-keratina-pentru-par/, veti afla cum sa va creati propriul tratament cu keratina pentru par, acasa.

0 Shares
You May Also Like