Ce aplicatii trebuie sa aveti instalate in telefon?

Ce aplicatii trebuie sa aveti instalate in telefon?

0 Shares
0
0
0

In zilele noastre, smartphone-urile sunt cele mai apreciate dispozitive, si pe buna dreptate. Datorita aplicatiilor pe care aceste dispozitive le pot suporta, ele ne pot simplifica viata, si ne pot ajuta chiar si atunci cand cautam solutii de divertisment.

Pentru a va bucura de aplicatiile smartphone-urilor insa, trebuie sa detineti dispozitive performante, care sa poata face fata cerintelor. Puteti alege un telefon mobil Huawei, iar aplicatiile vor rula perfect.

Telefoanele mobile Huawei, dispun de specificatii tehnice impresionante, si au preturi mai atractive decat alte telefoane ale producatorilor de top. Din acest motiv este indicat sa optati pentru un telefon mobil Huawei. Apoi, dupa ce veti alege telefonul, veti putea instala urmatoarele aplicatii:

Facebook

Cea mai mare retea sociala de pe planeta are o aplicatie oficiala decenta, care va permite sa socializati cu prietenii virtuali, sa postati poze si articole, sa distribuiti clipuri muzicale, etc. Acum, cu ajutorul aplicatiei Facebook, puteti cumpara diferite produse, sau chiar va puteti vinde produsele prin Facebook Marketplace. Toate aceste lucruri le puteti face acum, folosind smartphone-ul dvs.

YouTube

Aplicatia mobila YouTube este eleganta si intuitiva, aducand in palma intregul site de distribuire video. Daca sunteti abonati la YouTube Premium, veti avea acces la intregul continut premium, precum si la functii speciale precum redarea audio in timp ce ecranul este oprit.

Instagram

Instagram este omniprezent in fotografie acum, asa ca este posibil sa aveti aceasta aplicatie si pe telefon. Detinuta de Facebook, reteaua sociala centrata pe fotografii ofera filtre excelente si conectivitate cu altii.

Pinterest

Pinterest este reteaua sociala pentru a gasi si a impartasi inspiratie in proiecte creative, hobby-uri, moda si multe altele. Aplicatia are aceeasi functionalitate ca site-ul web, permitandu-va sa „fixati” si „repin-uiti” postari de la alti utilizatori la diverse placi, astfel incat sa puteti partaja si salva idei noi.

Skype

Serviciul VOIP original este acum detinut de Microsoft si are peste 250 de milioane de utilizatori. Apelurile video si vocale internationale gratuite prin intermediul datelor mobile sau conexiunii Wi-Fi sunt usor de transmis, cand aveti aceasta aplicatie instalata pe smartphone.

Messenger

Cea mai buna caracteristica Facebook este, probabil, mesageria incorporata. Facebook ofera acum serviciul sau de mesagerie ca o aplicatie de sine statatoare, permitandu-va sa discutati cu prietenii de pe Facebook si cu orice persoana din contactele dvs. cu aplicatia instalata – fara a fi nevoie sa fiti conectat la Facebook sau chiar sa aveti Facebook instalat deloc pe telefon.

Waze

Acum, este mult mai usor sa ajungeti la destinatie atunci cand trebuie sa plecati intr-o calatorie, sau cand trebuie sa ajungeti la o anumita adresa in oras. Tot ce trebuie sa faceti, este sa instalati aplicatia Waze, si sa adaugati adresa dorita, iar aplicatia va va ghida, astfel incat sa ajungeti la destinatie.

Acestea sunt doar cateva exemple de aplicatii pe care le puteti instala oricand pe un telefon mobil Android. In functie de preferinte si de necesitati, puteti instala diferite alte aplicatii, pe care le puteti gasi in Magazinul Play (exista milioane de aplicatii smartphone).

0 Shares
You May Also Like