Ce aplicatii pot folosi persoanele credincioase?

Ce aplicatii pot folosi persoanele credincioase?

0 Shares
0
0
0

Rugaciunile sunt o modalitate pentru a ne conecta cu puterea suprema. Ele sunt adesea piatra de temelie catre calea noastra de calatorie spirituala. Pentru cei care nu doresc sa ia calea spiritualitatii, dar totusi vor sa ramana conectati cu divinitatea, rugaciunile sunt medii pentru ca ei sa obtina asta.

Daca sunteti in cautarea de aplicatii de rugaciune care va pot ajuta in calatoria dvs., oricare ar fi scopul, am venit cu o colectie de aplicatii interesante, pe care le puteti instala atat pe dispozitivele iPhone, cat si pe telefoane mobile Sony sau orice alte telefoane Android. Iata care sunt cateva dintre cele mai interesante astfel de aplicatii.

  1. Daily Prayer App

Creata de RethinkMe LTD, aplicatia Daily Prayer este disponibila atat pentru platformele Android cat si pentru iOS. Aceasta aplicatie gratuita de utilizat creeaza un ghid perfect pentru citirea scripturilor si intrarea in ritmul spiritual al rugaciunii.

Este conceputa pentru a ajuta oamenii sa intre intr-un ritm de rugaciuni dimineata, la amiaza, si seara. Aplicatia a fost conceputa cu scopul de a trimite notificari personalizate utilizatorilor, astfel incat sa isi poata seta propriile ore de rugaciune care se potrivesc perfect programelor lor.

Aplicatia este foarte bine proiectata, cu un model logic. Interfata este eleganta, iar rugaciunile creeaza un sentiment de relaxare si seninatate. Un lucru bun despre aplicatie este ca nu-si distrage utilizatorii cu reclame.

  1. PrayerMate

Aceata este de-asemenea o aplicatie inteligent conceputa pentru crestini. PrayerMate are un design foarte clar si atent. Aceasta este o aplicatie gratuita, dar vine cu optiuni de cumparare in aplicatie.

Aplicatia ii ajuta pe utilizatori sa fie credinciosi in rugaciuni, indiferent la cine se roaga sau pentru ce se roaga. Aplicatia a fost proiectata cu scopul de  a le permite utilizatorilor sa isi creeze categoriile personalizate care se potrivesc perfect cu metoda lor de rugaciune.

Daca utilizatorii doresc, se pot abona rapid la jurnalele de rugaciuni online, care sunt incarcate cu continut de la diverse organizatii, biserici locale, si multe altele. Utilizatorii pot seta de asemenea, alarma ca amintiri pentru rugaciuni.

Aplicatia le permite de asemenea utilizatorilor, sa trimita mesaje sau e-mailuri din interiorul aplicatiei catre persoanele pentru care se roaga. Aplicatia vine cu o sectiune de ajutor integrata.

  1. Pray As You Go

O aplicatie foarte simpla, aplicatia Pray As You Go este conceputa pentru a ajuta oamenii sa isi indeplineasca sesiunile de rugaciune zilnica ori de cate ori se intampla sa obtina timpul necesar. Poate fi in timpul calatoriei la serviciu sau inapoi acasa. Poate fi chiar in timpul studiilor.

Aplicatia este proiectata sa produca o sesiune de rugaciune complet noua pentru fiecare din cele 5 zile lucratoare, si apoi o sesiune pentru weekend.

Aceasta sesiune este un tip de cadru pentru rugaciunile unei persoane. Sesiunea creata nu este intr-adevar un studiu biblic sau o predica. Fiecare sesiune este o combinatie de scripturi, intrebari pentru auto-reflectie si muzica, iar o sesiune poate dura intre 10 si 13 minute.

Intreaga idee este de a face o persoana constienta de prezenta lui Dumnezeu in viata si de a creste relatia persoanelor cu Dumnezeu.

  1. Click To Pray

Creata de reteaua mondiala de rugaciuni a Papei, aplicatia este conceputa pentru a ajuta o persoana sa se conecteze cu mii de oameni din intreaga lume care se roaga pentru provocarile umanitatii.

Aplicatia ofera trei momente scurte pentru rugaciune in fiecare zi, dimineata, seara si noaptea. Aplicatia poate trimite notificari utilizatorilor amintindu-le de timpul pentru rugaciune.

  1. Rugaciuni romane catolice

Este o aplicatie conceputa pentru a ajuta oamenii sa se apropie de Dumnezeu prin rugaciuni credincioase zilnice. Aplicatia este proiectata sa ofere rugaciuni zilnice utilizatorilor sai. In cazul in care unei persoane care foloseste aplicatia ii lipseste rugaciunea, aplicatia trimite un memento.

0 Shares
You May Also Like